Ο Σλοβένος Βίντσιτς στο ΠΑΟΚ - ΠΑΟ, ο Πορτογάλος Μαρτίνς στο Ολυμπιακός - Άρης

Γιώργος Καστάνης16 Ιανουαρίου 2023

Ανακοινώθηκαν από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας τα ονόματα των διαιτητών οι οποίοι θα διευθύνουν τις πρώτες αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Στον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός θα σφυρίξει ο Σλοβένος Βίντσιτς. Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, ο Πορτογάλος Μαρτίνς.

Αναλυτικά στην αναμέτρηση Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 14:00, διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλας από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Πρώτος βοηθός ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης, δεύτερος βοηθός ο Λάμπρος Διαμαντής από τον σύνδεσμο Λέσβου, τέταρτος διαιτητής ο Σταύρος Τσιμεντερίδης. Δεν έχουν οριστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι διαιτητές VAR. 

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό στην Opap Arena Αγια Σοφια που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 17:30, διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδία και δεύτερος, ο Γεώργιος Χριστοδούλου από την Ημαθία. Τέταρτος θα είναι ο: Γιώργος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα. Στο  VAR θα είναι οι: Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα και ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία. 

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 19:00, διαιτητής ορίστηκε ο Πορτογάλος Μαρτίνς. Πρώτος βοηθός ο Αντρέ Κάμπος και δεύτερος ο Ούγκο Ριμπέϊρο από την Πορτογαλία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα. Στο VAR θα βρίσκονται οι: Μιγκέλ Ούγκο και Ανδρέας Μεϊντάνας.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας, διαιτητής ορίστηκε ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς. Είχε διευθύνει μία ακόμη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στις 3 Νοεμβρίου 2019, που έληξε ισόπαλη με σκορ 2-2. Εκείνη η αναμέτρηση ήταν για το Πρωτάθλημα.

Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που θα διευθύνει παιχνίδι των δύο ομάδων και πέμπτη που θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας! Συγκεκριμένα είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2 στις 3/11/19, αλλά και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2 στις 24/1/21. Παλαιότερα είχε διευθύνει επίσης τους αγώνες ΠΑΟΚ-Άγιαξ 2-2 (6/8/19) και ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα 0-0 (15/9/16). Με λίγα λόγια, σε όσα ματς έχει σφυρίξει τον ΠΑΟΚ, η ισοπαλία είναι το κυρίαρχο αποτέλεσμα! Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νικόλαος Ιωσηφόγλου από την Αθήνα.

Πρώτος βοηθός του Βίντσιτς ορίστηκε ο Σλοβένος Τόμας Κλάνκικ. Δεύτερος βοηθός θα είναι ο Γκρέκα Κορντέζ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία. Στο VAR θα είναι ο Σλοβένος Καχτάζοβιτς ενώ AVAR ορίστηκε ο Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Θεόδωρος Γκαίτατζής από την Δράμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.