Οι σειρήνες ηχούν για Σφιντέρσκι, θέλει άμεσα νέο συμβόλαιο

Metrosport Team25 Ιουνίου 2021

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πήγε στα τελικά του EURO 2020 με την Πολωνία ως παγκίτης και κατέληξε να είναι ο παρτενέρ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αφήνοντας ένα πολύ δυνατό στίγμα στην διοργάνωση και ανεβάζοντας σημαντικά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Μάλιστα, αν ήταν και λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ και να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία του.

Ωστόσο, η πολύ καλή χημεία που ανέπτυξε με τον σούπερ Λεβαντόφσκι κινούμενος πολύ καλά ως περιφερειακός σε συνδυασμό με την καλή ηλικία του και τις επιδόσεις του στον ΠΑΟΚ (στα 24 του είχε 49 ματς και 11 γκολ φέτος στον Δικέφαλο) είναι κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους κυρίως στην Ιταλία και την Γερμανία.

Οι σειρήνες ήδη ηχούν πολύ δυνατά στα αυτιά του και φθάνουν και μέχρι τα γραφεία της Τούμπας, γεγονός που έχει σημάνει άμεση κινητοποίηση. Ο Πολωνός επιθετικός έχει ήδη εξασφαλίσει άδεια μέχρι την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr στις αρχές της εβδομάδας, πιθανόν την Τρίτη θα έχει συνάντηση με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν, οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο έχουν αρχίσει εδώ και εβδομάδες, τώρα όμως ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει την υπόθεση, με δεδομένο ότι έχει έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με τον «Σφίντε» και δεν θέλει να αρχίσει η χρονιά χωρίς να επιτευχθεί η επέκταση, καθώς σε έξι μήνες αποκτά δικαίωμα να διαπραγματεύεται μόνος του.

Ο Σφιντέρσκι με το υπάρχον συμβόλαιο αμείβεται με περίπου 600.000 ευρώ ετησίως.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.