Ο Σφιντέρσκι χτίζει σερί με Γκαρσία και... σκαρφαλώνει

Γιώργος Πετρίδης23 Νοεμβρίου 2020

Η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία μεταμόρφωσε τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο χαμένος, επί Φερέιρα, και «άσφαιρος» Πολωνός, έχει πια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τα αντίπαλα δίχτυα επί Γκαρσία!

Ο «Σβαρόφσκι» σκόραρε και στα τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα με προπονητή τον Ουρουγουανό αφού είχε σκοράρει τόσο στο Αγρίνιο στο 3-1 επί του Παναιτωλικού, όσο και στο 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ήταν μάλιστα αυτός που σημείωσε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και στα τρία παιχνίδια!

Ο Σφιντέρσκι έφτασε τα πέντε γκολ σε επτά εμφανίσεις Πρωταθλήματος και με αυτά τα 25 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι ο Πολωνός φορ μπήκε στην πρώτη 40άδα των σκόρερ του Δικεφάλου όλων των εποχών και όλων των διοργανώσεων! Πιο συγκεκριμένα ο Σφιντέρσκι «έπιασε» στην 37η θέση της σχετικής λίστας τους Γιάννη Αναστασιάδη, Βασίλη Βασιλάκο, Μάρτσιν Μίετσελ, Βλάνταν Ίβιτς, Άγγελο Αναστασιάδη, Λέο Μάτος και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έχουν όλοι από 25 γκολ.

Παράλληλα ο Πολωνός έφτασε τα 20 γκολ Πρωταθλήματος και μπήκε και σε αυτήν τη 40άδα της αντίστοιχης ιστορικής λίστας του ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω του τους Ζήση Βρύζα, Αλέξη Αλεξίου και «πιάνοντας» στην 40ή θέση τον Δημήτρη Ναλιτζή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.