Ο Σφιντέρφσκι έσωσε την Σάρλοτ με... buzzer beater

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2022

Στον Σφιντέρσκι αρέσει να έχει τον... ύστατο λόγο, βάζοντας γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων και χαρίζοντας την νίκη στη Σάρλοτ.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι δικαιώνει επανειλημμένα την επιλογή των Αμερικανών να τον εντάξουν στην ομάδα τους, αφού για άλλη μια φορά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Και αυτό γιατί στην μεγάλη ανατροπή της Σάρλοτ κόντρα στους Σικάγο Φάιρ, πρόσφερε στην ομάδα του τη νίκη (2-3), με buzzer beater στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε φανέλα βασικού και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όμως είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.Βγαίνοντας όμως από τα αποδυτήρια τα πράγματα άλλαξαν,  με τον Σφιντέρσκι να μειώνει σε 2-1 στο 50ο λεπτό. Ωστόσο, το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ μετά από εξέταση του VAR.

Τελικά ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, σκόραρε στο 68ο λεπτό, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, με τον Σάντος να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα στο 76ο λεπτό.

Ο Σφιντέρσκι, όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, αφού στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων εκμεταλλεύτηκε την  ανακατωσούρα στην άμυνα του Σικάγο και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 2-3 και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. 

Άλλωστε, η συνήθεια να έχει τον τελευταίο λόγο είχε καλλιεργηθεί ήδη από το πέρασμά του στο Δικέφαλο του Βορρά, έχοντας σώσει πολλές φορές την ομάδα στην εκπνοή του αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.