Οι υπό... αναχώρηση και το επικρατέστερο σενάριο για το νέο Άρη

Δημήτρης Κανελλάκης07 Ιουνίου 2022

Για τον Άρη, είναι πολύ ιδιαίτερη η περίοδος που διανύουμε. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα ρεπορτάζ, θα αντιληφθεί μεν ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός με... επίκεντρο την Ισπανία, λόγω του Μπούργος και των σχέσεών του στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου με την Ατλέτικο αλλά και άλλες ομάδες της La Liga, όμως, την μεγαλύτερη έκταση καταλαμβάνουν οι αναφορές για ποδοσφαιριστές της ομάδας από την προηγούμενη σεζόν οι οποίοι βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός «Κλεάνθης Βικελίδης»

Για τους περισσότερους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Άρη, αυτούς που τον οδήγησαν, δηλαδή, στην κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα, φαίνεται να υπάρχει μια συζήτηση, ένα ενδιαφέρον, μια προσυμφωνία, προκειμένου αλλού, και όχι στην Θεσσαλονίκη, να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Για τον Σούντγκρεν λέγεται ότι μένουν μόνο κάποια διαδικαστικά προκειμένου να καταλήξει στη Μακάμπι Χάιφα, ο Γκάνεα τη μια μέρα εμφανίζεται να επιστρέφει στην πατρίδα του για την Ραπίντ Βουκουρεστίου και την άλλη να απορρίπτει αυτή την προοπτική, για τον Λούκας Σάσα μαθαίνουμε από την Κύπρο πως ο Απόλλων Λεμεσού είναι έτοιμος να κινήσει γη και ουρανό για να τον πάρει στο νησί, ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας από τους πέντε παίκτες που θέλει να αποκτήσει η Ταγέρες, Καμαρά και Μαντσίνι είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Βέβαια, όσα λέγονται και γράφονται δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι όλοι οι προαναφερθέντες παίκτες δεν θα ανήκουν στο ρόστερ του Άρη για την περίοδο 2022-2023. Ούτε αποκλείουν την περίπτωση για κάποιους από αυτούς να ήταν και ευχαριστημένη η διοίκηση του Άρη (είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο είτε όχι) αν συνέχιζαν κάπου αλλού την καριέρα τους και αυτό της επέτρεπε είτε να απαλλαγεί από συμβόλαια που θεωρεί... βαριά, είτε να βάλει -μέσω πώλησης- χρήματα στα ταμεία της που θα ήταν σημαντικά.

Όπως και να 'χει, πάντως, νομίζω ότι αυτές τις μέρες όλοι καταλαβαίνουν, για να επιστρέψουμε εκεί απ' όπου ξεκινήσαμε, πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Άρης να ξεκινήσει το χτίσιμο μιας ομάδας η οποία θα είναι καινούργια. Ή, για να είμαι πιο ακριβής, που θα της λείπουν πολλά από τα βασικά γρανάζια της περιόδου 2021-2022. Μια ομάδα η οποία, μάλλον, δεν θα έχει κρατήσει έναν κορμό, που δεν θα κάνει, απλά, προσθετικές κινήσεις αλλά θα προχωρήσει σε μεταγραφές που ενδεχομένως να είναι και 9 και 10...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.