Ο Σαββίδης «προέτρεψε» τον Μαρινάκη να επενδύσει

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2020

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπάθησε να εμφανίσει τον Ιβάν Σαββίδη ως τον... μεγάλο κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου βάζοντας εαυτόν και Ολυμπιακό (άκουσον, άκουσον...) σε ρόλο αδικημένου και παράλληλα προσπάθησε να «περάσει» στα μυαλά των απεσταλμένων της UEFA και της FIFA το αφήγημα της συνιδοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, ο οποίος αντιδρούσε με απαξιωτικό τρόπο σε κάθε τέτοια αναφορά του μεγαλομετόχου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Μάλιστα, ζητούσε από την πλευρά του να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα και έχουν συναλλαγές πάνω σε μεταγραφές παικτών που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ τους.

Παράλληλα, με δηκτικό τρόπο υπενθύμισε στον Μαρινάκη κάτι που λεγόταν κατά κόρον από τον ίδιο και τους άμεσους συνεργάτες του. «Τόσα χρόνια ακούγαμε τον Μαρινάκη και τον Σάββα να μας λένε να μην κλαίμε και να επενδύσουμε, τώρα τους ακούμε να κλαίνε κάθε μέρα. Τους συμβουλεύουμε λοιπόν να επενδύσουν», τόνισε χαρακτηριστκά ο Ιβάν Σαββίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.