Ο Σάσα και τα «ναι μεν, αλλά»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Αν στις προθέσεις του Λούκας Σάσα ήταν να ξεδιαλύνει το τοπίο έπειτα από τα διαδοχικά δημοσιεύματα που τον έφεραν κοντά στον Απόλλωνα Λεμεσού, μάλλον περιέπλεξε την υπόθεσή του ακόμη περισσότερο. 

Ο Βραζιλιάνος μέσος παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας και αφού έκανε μια πρόχειρη αποτίμηση της αγωνιστικής περιόδου, ρωτήθηκε για το μέλλον του. Αποθέωσε τους φίλους του Άρη για την υποδοχή, τη στήριξη και την αγάπη που του έδωσαν στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα για να απαντήσει… «είναι πολύ ευχάριστο να αναγνωρίζεται η αφοσίωσή σου, είμαι πάντα πολύ χαρούμενος εκεί. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο. Για αρχή, θα μείνω στον σύλλογο για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν σκέφτομαι πολύ τη μεταγραφική περίοδο».

Επί της ουσίας, ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του καθώς είπε ότι το διετές συμβόλαιο δεν διασφαλίζει το αύριο αλλά και ότι προτίθεται να μείνει. Επί της ουσίας, οι… παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι υπάρχει κρίση στη σχέση του με τον Άρη και θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση μαζί του. 

Δεν γίνεται ξαφνικά ο Απόλλων Λεμεσού να έχει ελπίδα απόκτησης ενός παίκτη ο οποίος έχει συμβόλαιο , δίχως να έχει προχωρήσει στη παραμικρή συζήτηση με την ομάδα που έχει τα δικαιώματα του αθλητή. Λογικά αυτή η συζήτηση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα όπου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.