Ο Σαντίκου τον πρώτο λόγο για τη γραμμή κρούσης του Άρη

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Τον βασικό επιθετικό της ομάδας για τη νέα σεζόν αναζητούν στον Άρη και ο Αρμάντο Σαντίκου έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο στις προτιμήσεις των ιθυνόντων της ομάδας. 

Η περίπτωση του Αλβανού φορ της Λεβάντε, για την οποία διαβάσατε (και) στο ρεπορτάζ της “Μ”, ναι μεν είναι δύσκολη αλλά οι «κιτρινόμαυροι» θα την “παλέψουν”. Η Λεβάντε, στην οποία ανήκει μέχρι το 2021, δεν είναι αρνητική στην προοπτική του δανεισμού του (σ.σ. φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Μάλαγα πετυχαίνοντας 13 γκολ), αρκεί να καλυφθεί τουλάχιστον το μισό του συμβολαίου του, ήτοι περίπου 250 χιλιάδες ευρώ. Εφόσον αποφασίσουν στον Άρη να κάνουν κίνηση, αυτή θα αφορά πρόταση για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς την επόμενη σεζόν. 

Στη λίστα των επιθετικών πάντως υπάρχουν κι άλλα ονόματα, όπως του Κριστιάν Λόπεζ της Λας Πάλμας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσής του μέχρι το τέλος της σεζόν. Εφόσον αποφασίσει να τον κρατήσει, τότε ο Άρης θα κάνει πίσω. Ειδάλλως είναι πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.