Ο Σαλάχ συνεχίζει τα γράφει ιστορία με τη Λίβερπουλ

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2021

Η Λίβερπουλ έχει πατήσει το γκάζι...και έχει ξεχάσει που είναι το φρένο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι δαιμονιώδη κατάσταση και σκορπάει όποια ομάδα και α βρει μπροστά της είτε στο "Άνφιλντ", είτε εκτός. Ο Μο Σαλάχ διανύει, ίσως, την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, σκοράροντας κατά ριπάς και σπάζοντας τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο.

Στο χθεσινό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ο 29χρονος επιθετικός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για τους κόκκινους, σημειώνοντας ακόμα δύο γκολ στην μέχρι τώρα πορεία του με τους «κόκκινους», φτάνοντας τα 13 τέρματα στην Premier League και τα 19 σε όλες τις διοργανώσεις

Τα δύο γκολ του Μο ισοφάρισαν την επίδοση του Φερνάντος Τόρες από το 2008, όταν ο Ισπανός είχε σκοράρει απέναντι στην Έβερτον δις στο "Γκούντισον Παρκ". Το μεγάλο επίτευγμα του Σαλάχ και ολόγοα πο μπήκε στην ιστορία τόσο του αγγλικού πρωταθλήματος όσο και της Λίβερπουλ είναι πως έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που έχει συμμετοχή σε τουλάχιστον 12 συνεχόμενα γκολ της ομάδας του. Στις πρώτες θέσεις είναι ο Σταν Κόλιμορ το 1995 και ο Τζέιμι Βάρντι το 2015.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.