«Ο Ρουπ είναι ένας πιο επιθετικός Νταρίντα»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της Kicker, Γιώργος Βαβριτσας, και σχολίασε τη νέα μεταγραφική κίνηση του Άρη, οποίος συμφώνησε με τον Λούκας Ρουπ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μανού Γκαρθία, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Ρουπ είναι ένας πιο επιθετικός Νταρίντα, με τρεξίματα, με καλύτερη τεχνική από τον Νταρίντα. Αναφέρομαι σε έναν παίκτη που έχω δει εγώ μέχρι τη σεζόν 2020/21 που έπαιζε στη Γερμανία. 

Ο Ρουπ παίζει στη θέση 8 και 10. Τα χαρίσματά του είναι η δύναμη και η ταχυδύναμη που έχει. Επειδή η Χόφενχαϊμ έπαιζε με αντεπιθέσεις ήταν εκείνος που θα έβγαζε την πρώτη ή τη δεύτερη πάσα για να ξεκινήσει το ανελέητο τρέξιμο. Διαθέτει και την κάθετη πάσα.

Το μειονέκτημα είναι ότι έχει να παίξει καιρό. Το καλοκαίρι οι κεραίες μου πήραν ότι ενδιαφέρθηκαν ομάδες από τη Γερμανία και εκτός χώρας, είχε προτάσεις αλλά δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή του. Νομίζω ότι με την εμπειρία και με την τεχνική του πως θα βοηθήσει τον Άρη στον επιθετικό κομμάτι. Στη Στουτγκάρδη ήταν το πικ στη καριέρα του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.