Ο Ροσέρο ξέρανε την Κηφισιά που ακολουθεί τον ΠΑΣ στη SL2

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και αδιάφορος βαθμολογικά-όντας υποβιβασμένος-κατάφερε να επικρατήσει 3-2 της Κηφισιάς εκτός έδρας για την έκτη και προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ του Πρωταθλήματος. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τις νίκες του Βόλου και του Παναιτωλικού η ομάδα του Κώστα Μπράτσου υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίνη στο 26΄. 



Η χαρά τους κράτησε μόλις δέκα λεπτά, καθώς οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ροσέρο. 

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό η Κηφισιά έχασε ασύλληπτη ευκαιρία για να κάνει το 2-1. Ο Σάντος τροφοδότησε τον Τετέι, αυτός έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα-μετά από προσπάθεια του Αθανασίου-βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 64΄ οι νεοφώτιστοι βρήκαν δίχτυα με τον Πρίτσα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. Ο Τετέι πάτησε περιοχή, έκανε τη σέντρα, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Αθανασίου απέκρουσε, ο Σέρβος διαμαρτυρήθηκε πως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή, ο Πρίτσας συνέχισε τη φάση και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά την Κηφισιά. Ωστόσο, μετά από χρήση της τεχνολογίας, το τέρμα ακυρώθηκε, αφού ο Γιάννης Παπαδόπουλος θεώρησε πως ο Πρίτσας έκανε επιθετικό φάουλ στον Λιάσο. 

Επτά λεπτά αργότερα, έχασαν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία. Ο Πρίτσας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τετέι με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. 


Στην εξέλιξη της φάσης ο Πρίτσας πήρε την μπάλα και με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΣ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπεγκάλα στο 74΄.

Στο 80ο λεπτό η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Οζέγκοβιτς από τον Μπεγκάλα και ο Σέρβος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, κάνοντας το 2-2. 

Κι ενώ η Κηφισιά έψαχνε το τρίτο γκολ που θα τις έδινε ζωή, ήρθε ο Ροσέρο στις καθυστερήσεις να ρίξει ταφόπλακα.  



Οι συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (86’ Γιόβαντσιτς), Νίνης (46’ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης (41’ Γκόμπελιτς), Μιλίτσεβιτς, Ματέους Σάντος, Τετέι, Οζέγκοβιτς 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος (71’ Σόρια), Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (67’ Μίνα), Καραχάλιος (71’ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (67’ Τζίνο), Ροσέρο, Κοντε (88’ Παμλίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.