Ο Ροντρίγκο έχει ξεκάθαρο στόχο

Κώστας Πετρωτός18 Νοεμβρίου 2020

Από τους πλέον αθόρυβους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες. Παίκτης ομάδας που προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν του δίνεται η ευκαιρία να παίξει.

Παράλληλα, είναι και πολυεργαλείο που μπορεί να ανταποκρίνεται σε διαφορετικά θέλω προπονητών. Όπως για παράδειγμα συμβαίνει αυτή την περίοδο. Αλλη φιλοσοφία έχει οΓκαρσία, άλλη είχε ο Φερέιρα. Για τον Βραζιλιάνο μπακ όμως δεν αλλάζει κάτι, αφού έχει παίξει και στα δύο διαφορετικά συστήματα και στο παρελθόν.

Ο 28χρονος φουλ μπακ την περίοδο που διανύουμε έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του και τον αγωνιστικό ρυθμό του που είχε χάσει όταν τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπεσίκτας. 

Εκτοτε έχει περάσει βέβαια, αρκετός καιρός, ο Ροντρίγκο έπαιξε συνολικά σε πέντε παιχνίδια, πριν την διακοπή όμως είναι αλήθεια ότι δεν είχε φτάσει στο 100% της φόρμας του. 

Αυτό επιδιώκει να κάνει από εδώ και στο εξής, γι’ αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων με μόνο προπονήσεις του δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να μπει δυναμικά στο διάστημα που θα έχει φουλ αγώνες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.