Ο Ρέμπε «τρέχει» για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός08 Αυγούστου 2020

Ο Ολαφ Ρέμπε έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο σαφέστατα του έδωσε την δυνατότητα να επιβεβαιώσει ότι η νέα ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση αν θέλει να πετύχει τους υψηλούς στόχους της. 

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής, βέβαια, έχει ήδη κάνει σχετικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και έχει πάρει την εντολή από την οικογένεια Σαββίδη να επιχειρήσει ένα λίφτινγκ στο ρόστερ, με παράλληλο εξορθολογισμό του μπάτζετ.

Ωστόσο, υπάρχουν και θέσεις όπως αυτή του κεντρικού μέσου που ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση μετά την απόκτηση Σβαμπ γι΄ αυτό και ο 42χρονος αθλητικός διευθυντής θέλει να είναι έτοιμος για την επόμενη κίνηση όταν το αποφασίσει η οικογένεια Σαββίδη.

Έτσι, δουλεύει πάνω σε ένα πλάνο για την εξεύρεση παικτών που μπορούν να έρθουν με μηδενικό ή μικρό κόστος στον ΠΑΟΚ, τόσο στην θέση του κεντρικού μέσου, όσο και σε τρεις ακόμη τουλάχιστον θέσεις.

Όπως έχουμε γράψει στο metrosport.gr, ο Δικέφαλος δουλεύει την περίπτωση απόκτησης αριστερού μπακ και μία από τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Κώστα Σταφυλίδη, όπως έχουμε αναλύσει. Ωστόσο, θα παίξει σημαντικό ρόλο η ενδεχόμενη πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Το ίδιο ισχύει και για τις θέσεις του τερματοφύλακα και του φορ, που ο Ρέμπε έχει κάνει έρευνα αγοράς και συνεχίζει τις επαφές, αλλά κίνηση θα προκύψει σε περίπτωση πώλησης του Πασχαλάκη ή του Ακπομ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.