Λουτσέσκου: «Τεράστιο κίνητρο για την πρόκριση» - Ζίβκοβιτς: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2022

Η μέρα που θα κρίνει αν θα έχει συνέχεια η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό Conference League ή θα υποχρεωθεί σε πρόωρο αποκλεισμό μετά μάλιστα από την περσινή πολύ επιτυχημένη πορεία του ως τους «8» της διοργάνωσης, είναι πολύ κοντά. Αύριο (28/7, 20:30) ο Δικέφαλος θα κληθεί να ανατρέψει το 2-0 του αγώνα της Βουλγαρίας απέναντι στη Λέφσκι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναφέρθηκαν αυτήν την προσπάθεια σε συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας.

Ζίβκοβιτς: «Να παλέψουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είπε: «Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε συνοχή. Αν τα κάνουμε όλα αυτά νομίζω πως θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση» και συνέχισε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαστε επαγγελματίες κι η δουλειά μας είναι να παλέψουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε μέχρι το φινάλε».

Για το πρώτο ματς με τη Λέφσκι είπε: «Κάναμε ένα πραγματικά κακό παιχνίδι στη Βουλγαρία. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση» και τόνισε: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να παλέψουμε σαν σύνολο για να πετύχουμε» ενώ στην ερώτηση σχετικά με τόσα τους ζήτησε ο Λουτσέσκου απάντησε: «Δεν μπορώ να πω τι μας είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια. Αυτά μένουν μέσα στα αποδυτήρια».

Όσο για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ: «Θέλουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά προέχει το αυριανό παιχνίδι».

Λουτσέσκου: «Ο κόσμος να βάλει πίεση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε αρχικά στον βαθμό δυσκολίας της ρεβάνς σε σχέση με όσα έχει ζήσει στην καριέρα του: «Έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας». Σε σχέση με την πνευματική ετοιμασία των παικτών του στο πρώτο παιχνίδι, διευκρίνισε: «Μίλησα για το ψυχολογικό κομμάτι, δεν είπα ότι μπήκαν εύκολα στο ματς. Είπα μετά το πρώτο ματς ότι χάσαμε το μυαλό μας και αυτό μας επηρέασε. Ήταν το πρώτο ματς της σεζόν, εκτός έδρας με ένα γκρουπ παικτών που βρίσκονται μαζί λίγες μέρες. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και ξέρετε ότι το παιχνίδι μας είναι διαφορετικό. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση, την ισορροπία και τη συγκέντρωση μας».

Σχετικά την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Θέλουμε οι φίλαθλοι μας να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο, όπως έβαλαν αυτοί σε εμάς στο πρώτο παιχνίδι. Είμαστε στην αρχή της... αρχής της αρχής. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Γι' αυτό σε αυτήν την αρχή τα χρειαζόμαστε όλα. Έχουμε πίστη στην εκδίκηση και θα τα δώσουμε όλα γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο μετά από αυτό το 2-0. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να παίρνουμε τη σωστή απόφαση πιο γρήγορα από τον αντίπαλο χωρίς να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε εκεί».

Όσο για την 11άδα: «Έχει αποφασιστεί. Το παιχνίδι όμως δεν θα κερδηθεί μόνο από αυτούς που θα αρχίσουν το παιχνίδι».

Για τον Κούρτιτς: «Ήταν σημαντικός παίκτης στην περσινή πορεία. Έγιναν κάποιες κουβέντες από τις δύο πλευρές. Έγιναν τα σωστά βήματα. Πιστεύω ότι θα ήθελε να μείνει στην ομάδα και έχει τεράστιο κίνητρο για την πρόκριση. Οι παίκτες που θα είναι στην αποστολή θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι γιατί η πρόκριση θα είναι πολύ σημαντική και μία ωραία βάση για τη συνέχεια της σεζόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.