Ο Ραζβάν έβαλε τον ΠΑΟΚ σε ράγες…

Αρις Νικολάκης08 Ιανουαρίου 2023

Άλλαξε την ενδεκάδα. Δεν άλλαξε η ομάδα. Ο «δικέφαλος» έκανε ακόμη μία εξαιρετική πτήση. Αν και κάποια κενά της … τρόμαξαν. Έδωσε μια ακόμη παράσταση καλής μπάλας. Έκανε επίδειξη ισχύος. Κέρδισε άλλους τρεις βαθμούς. Συνέχισε την ανοδική του πορεία. Ικανοποίησε τον κόσμο του. Και πλέον, οικοδομεί… Θωρακίζει, για να είμαστε ακριβείς, ψυχολογία!

Το 0-3 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα στη Λαμία. Επί παραδείγματι… Ο Κάλεντ Νάρεϊ έχασε… άχαστη ευκαιρία. Στέρησε από τον Γιάννη Κωνσταντέλια την πίστωση μία υποδειγματικής πάσας τύπου «πάρ’ το, βάλ’ το»! Σε μία άλλη φάση… Ο Νέλσονας Ολιβέιρα έκανε επίδειξη υποδοχής μπάλας, κοντρόλ κι εκτέλεσης αλλά η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι. Επί παραδείγματι…

Παρά τις αλλαγές του Ρουμάνου προπονητή, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάλι, καλή μπάλα στο Α΄ ημίχρονο. Στο Β΄; Τ’ είχες ΠΑΟΚ, τ’ είχα πάντα! Το… κουσούρι (αν κι σε σχετιική ύπνωση χθες!) της μείωσης απόδοσης ισχύος… Κουσούρι αξεπέραστο! Δίχως πάντως, στιγμή ανησυχίας από τη Λαμία μετά το 45ο λεπτό. Η γηπεδούχος ομάδα μάλιστα, απείλησε περισσότερο όταν ο ΠΑΟΚ πατούσε τέρμα το γκάζι. Και λιγότερο όταν τράβηξε το πόδι του από το γκάζι.

Κι εδώ δεν έχει άδικο ο Ρουμάνος προπονητής όταν λέει «Κυριαρχήσαμε και στο Β’ ημίχρονο…». Ναι αλλά… Τούτο έγινε επειδή έκανε το 0-2. Με τον «δικέφαλο» σε χαμηλότερη πτήση και με τη Λαμία καταρρακωμένη ψυχολογικά. Έργο ΠΑΟΚ φυσικά. Χριτς, χρατς!

Είναι πάντως, γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε τον ΠΑΟΚ σε ράγες. Και με οποιαδήποτε βαγόνια επιλεγούν, η αμαξοστοιχία του καλπάζει. Το γεγονός πιστώνεται και στους παίκτες αλλά ο Ρουμάνος προπονητής τους «φτιάχνει». Δίχως τούτο φυσικά, να σημαίνει πως το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει το βάθος, το οποίο απαιτείται για πτήσεις του «δικέφαλου» σε προσδοκώμενα από τον κόσμο του ύψη…

Επιτρέψτε μας επίσης, να κρατήσουμε από τη νίκη του ΠΑΟΚ το γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Είναι , κατά την πάντα ταπεινή μας άποψη, «κλειδί» για να … ξεκλειδώσει την παραγωγικότητα του! Ο διεθνής Σέρβος σταρ του πρόσφατου Μουντιάλ κινήθηκε σαν ηλεκτροφόρο… χέλι. Και προκάλεσε στη Λαμία… ηλεκτροπληξία για το 0-3.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.