Ο Ραζβάν ετοιμάζει τους νέους σωματοφύλακές του

Κώστας Πετρωτός02 Ιουλίου 2022

Γράφει ο Κώστας Πετρωτός

Ενα ξεχωριστό κομμάτι στις προετοιμασίες του ΠΑΟΚ επί Λουτσέσκου είναι το ψυχολογικό κομμάτι που ίσως να είναι και το καλύτερο του Ρουμάνου τεχνικού. 

Το δούλεψε και χθες για πρώτη φορά τόσο έντονα στην απογευματινή προπόνηση και το σκηνικό που περιγράφουμε στις σελίδες του ρεπορτάζ αναδεικνύει αυτό που ο 53χρονος τεχνικός προσπαθεί να κάνει πάντα: να δημιουργήσει τους δικούς του «σωματοφύλακες», εκείνους τους παίκτες που θα βοηθήσουν να υπάρχει καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και να αναπτυχθούν ισχυροί δεσμοί που θα βοηθήσουν και τους νεαρούς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Ο Ινγκασον στην άμυνα, η τριάδα Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί στη μεσαία γραμμή, ο Αντρίγια και ο Ολιβέιρα στην επίθεση είναι οι νέοι «βοηθοί» του Ραζβάν που θέλει να πετύχει αυτό το μπόλιασμα που θα φέρει και την κατάλληλη χημεία.

Από ‘κει και πέρα, θα δούμε τον Κοτάρσκι για πρώτη φορά να παίζει σε αγώνα του ΠΑΟΚ, κόντρα στην Γκρόνιγκεν και σίγουρα τα βλέμματα θα είναι επικεντρωμένα πάνω του. Ο Κράτης τερματοφύλακας αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου θα τον σκανάρουν, όπως βέβαια θα κάνουν και με όλους τους υπόλοιπους που θα δούνε για δεύτερη φορά σε παιχνίδι της ομάδας. Φυσικά, όλοι θέλουμε να δούμε και πρόοδο στο μοντάρισμα του συνόλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.