Ο Ράνγκνικ έβγαλε στη «σέντρα» τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ: «Ζήτησα παίκτη και μου αρνήθηκαν»

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Ο νυν υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, δεν δίστασε και εξέθεσε τη διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων", αποκαλύπτοντας πως του αρνήθηκαν μεταγραφή παίκτη τον Ιανουάριο, ενώ στην αγορά υπήρχαν ποδοσφαιριστές όπως ο Ντίας της Λίβερπουλ, Βλάχοβιτς της Γιουβέντους και ο Αλβάρες της Σίτι.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει ανέλαβε τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα παραμείνει ως σύμβουλος του Έρικ Τεν Χαγκ, παρόλα αυτά προχώρησε σε μια αποκάλυψη, βγάζοντας στη "σέντρα" τη διοίκηση της ομάδας του.

Συγκεκριμένα ο Ράνγκνικ ζήτησε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενίσχυση από τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

«Ζήτησα παίκτη με οποιαδήποτε μορφή, είτε με δανεισμό, είτε με αγορά και εξέλαβα αρνητικά απάντηση. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε παίκτης να μας προσφέρει ουσιαστικά κάτι στην ομάδα.

Όμως, ανάμεσα στις πιθανές επιλογές, υπήρχε ο Ντίας που τώρα είναι στη Λίβερπουλ, ο Βλάχοβιτς που τότε ήταν στην Φιορεντίνα, ο Αλβάρες που τώρα έχει συμφωνήσει με την Σίτι», αποκάλυψε ο Ράνγκνικ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.