Ο Ράιλι μοιράστηκε τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές του (Pic)

Metrosport Team04 Ιουνίου 2023

Η κακή εμφάνιση του Tζέιλεν Ράιλι στον πρώτο μικρό τελικό κόντρα στο Περιστέρι είχε μια ισχυρή δικαιολογία.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν χωρίς να πάρει προσπάθεια στα 16'44'' που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με το Περιστέρι, μένοντας πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο ίδιος, ώρες μετά το παιχνίδι, ενημέρωσε διαδικτυακά για τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που βιώνει και συγκεκριμένα ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας της γιαγιάς του.

Δημοσίευσε ένα μήνυμα που έλαβε από μέλος της οικογένειάς του, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η γιαγιά δεν έδειχνε πολύ καλά χθες και δεν ανταποκρίνεται πολύ. Χαίρομαι που μιλήσατε διαδικτυακά την Τρίτη και άκουσε τη φωνή σου. Πιστεύω πως δε θα τα καταφέρει το Σαββατοκύριακο από τα σημάδια που είχαμε από το νοσοκομείο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, είναι πλέον απόφαση Θεού».

Και ο Ράιλι έγραψε σχετικά με τη δημοσίευση αυτού του προσωπικού προβλήματος: «Δεν συνηθίζω να μοιράζομαι πράγματα σαν και αυτό, αλλά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για μένα να βρω σκοπό τελευταία. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να πάρουν από εσένα, αλλά δεν μου έχει κάτι να δώσω».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.