Ο ΠΣΑΤ στον αγώνα κατά της Βίας έχει πολλούς και καλούς συμπαίκτες

Metrosport Team27 Μαρτίου 2022

Ο ΠΣΑΤ στον αγώνα κατά της βίας που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, είχε πολλούς και καλούς …συμπαίκτες. Γεγονός που αποτέλεσε τον κυριότερο παράγοντα για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΣΑΤ είχε δίπλα του, τους μεγάλους άσσους των γηπέδων Γιώργο Κούδα, Κώστα Αιδινίου, Γιάννη Βένο, Λάκη Παπαϊωάννου, Κώστα Ορφανό, Γιάννη Τζιφόπουλο. Και ακόμα τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, την Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου, τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα, τον αντιδήμαρχο Νίκο Ζεϊμπέκη, τον πρώην ΓΓΑ Γιώργο Λυσσαρίδη, τον πρόεδρο της ΕΠΜ Σάββα Δημητριάδη και την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) Έλενα Ριζεάκου.


Επίσης, την Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης (Πρόεδρος Νίκος Καρράς, γεν. γραμματέας Βασίλης Κοντογουλίδης, έφορος Γιάννης Βοϊτσίδης), που φιλοξένησε τη συνέντευξη τύπου, δεκάδες αθλητικούς συναδέλφους με επικεφαλής τον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ3 Γιώργο Τραπεζανίδη και τον διευθυντή της Metrosport Βασίλη Μάστορα.



Μεγάλος συμπαίκτης ήταν βεβαίως ο μεγάλος χορηγός του ΠΣΑΤ, η εταιρία winmasters, με τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο Θωμά Τζόκα. Αντίπαλος στο γήπεδο ήταν η ομάδα της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με πρόεδρο τον Γιώργο Φεστερίδη.


Να σημειώσουμε ότι η συνάντηση του Καυτανζογλείου, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο θείος και η θεία του Άλκη, έγινε ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

«Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τη βία και θα αναδείξουμε τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. «Ο αθλητισμός δεν γεννά τη βία, αλλά αντιθέτως είναι θύμα της» πρόσθεσε. Και κατέληξε με ευχαριστίες στους εκπροσώπους των δυο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στους εκπροσώπους φορέων, καθώς και σε όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους βετεράνους των ομάδων της Θεσσαλονίκης, στη διοίκηση του Καυτανζογλείου, στη Λέσχη Αστυνομικών, στον Σύνδεσμο Διαιτητών και βεβαίως στους συναδέλφους της διοίκησης της Ένωσης Συντακτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.