«Ο Ψαράς της Οικογένειας»: Η πιο gourmet απόλαυση θαλασσινών!

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Αν έχουμε συνδυάσει στην από έκπαγλο φως φτιαγμένη Ελλάδα, τη θάλασσα, το αντάμωμα των ανθρώπων, αυτό το αταβιστικό συμπόσιο σε ταβέρνες με θέα στο πέλαγο, τις ψαριές που μοιράζονται ολόφρεσκες από χέρι σε χέρι, είναι γιατί μάθαμε από τα μικρά μας χρόνια πως η χώρα μας είναι ταγμένη στον ήλιο, στο καλό φαγητό και τα χαμόγελα των ανθρώπων γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Έχουμε πολλές ώρες στο ενεργητικό μας σε ψαροταβέρνες που μύριζαν θαλασσινό αλάτι, που οι ουζομέδες διαδέχονταν ο ένας τον άλλον, που οι «μυστικές» συνταγές μιας φημισμένης κυρίας με ποδιά στην κουζίνα κυκλοφορούσαν από στόμα σε στόμα.

Όλες αυτές οι μνήμες αλλά και το μεράκι για την προσφορά ολόφρεσκων ψαριών και θαλασσινών μέσα από μία σύγχρονη γαστρονομική καινοτομία, είναι που κάνουν τον «Ψαρά της Οικογένειας» να ξεχωρίζει.

Με δύο καταστήματα σε Χαριλάου και Πεύκα, με τις βιτρίνες του καθημερινά να γεμίζουν από ολόφρεσκα ψάρια και μαλάκια, σας προτείνει τον πιο πρωτοποριακό τρόπο να απολαμβάνετε θαλασσινές λιχουδιές, σε τιμές απόλυτα προσιτές!

Ψήνει για εσάς real time τα ψάρια και τα θαλασσινά της επιλογής σας και είτε τα φέρνει ζεστά και μοσχομυριστά στον χώρο σας, είτε σας τα προσφέρει με Take Away Παραγγελία.

Ο «Ψαράς της Οικογένειας» ανοίγει με απόλυτη επιτυχία ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση μας με τα ψάρια, τη σημασία των πολλαπλών οφελών του αλλά και γενικότερα την υγιεινή μεσογειακή διατροφή.

Χωρίς κόπο, τηγανίσματα, μυρωδιές και αναμονή, σας φέρνει καθημερινά με τον πιο καινοτόμο τρόπο, την πιο gourmet εκδοχή απόλαυσης των θαλασσινών, συνοδεία μεγάλης ποικιλίας εκλεκτών κρασιών!

Κι αν όλα αυτά έχετε την ευκαιρία να τα έχετε με ακόμη πιο χαμηλές τιμές, χάρη στις αποκλειστικές προσφορές του Goldmall.gr για Delivery ή Take Away, τότε είναι ευχής έργον!

Με δυνατότητα να επιλέξετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, ανάμεσα σε:
Πεύκα (Ρετζίκι): Λεωφόρος Παπανικολάου 42 (Στροφή Φιλύρου)
Χαριλάου: Νικολάου Πλαστήρα 53, Πυλαία

Μπορείτε να απολαύσετε:

Δύο ολόφρεσκες Ατομικές Τσιπούρες ή Λαβράκια Ψητά & 1 Μερίδα Πατάτες Φούρνου ή Τηγανητές, μόλις από 9,90€!

Δύο Μερίδες Καλαμαράκια ή Σαρδέλες & 1 Μερίδα Πατάτες & 1 Σαλάτα επιλογής & έξτρα επιλογή 1 Φιάλη Κρασί ή 2 Ρετσίνες, μόλις από 14,90€!

Δύο λαχταριστές Γαριδομακαρονάδες για 2 Άτομα & 1 Καβουροδαγκάνες & 1 Σαλάτα επιλογής & έξτρα επιλογή 1 Φιάλη Κρασί ή 2 Ρετσίνες, μόλις από 16,90€!

Δύο Μερίδες Ψαρόσουπα Ημέρας & 1 Σαλάτα επιλογής, μόλις με 9,90€!

1 LunchBox Τόνου ή Σολομού (Φιλέτο στη Σχάρα, με Σαλάτα Κινόα με Αβοκάντο & Λαχανικά Ατμού) & 1 Αναψυκτικό, μόλις από 6,90€!

Κάθε ελληνικό τραπέζι, θέλει τον... ψαρά του!

Βρες τον με τις προσφορές του Goldmall.gr για Delivery ή Take Away!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.