Ο πρώτος πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας που εμβολιάστηκε κατά του Covid-19 στην Ελλάδα! - Τι δηλώνει

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Καραγιάννης.

Ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Λευκάδας αποτελεί τον πρώτο πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας που εμβολιάζεται κατά του Covid-19, με τον ίδιο να σημειώνει χαρακτηριστικά πως είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή τη ζωή σου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην τοποθέτηση του στο Metropolis 95.5:

«Εμένα η φυσική μου ιδιότητα είναι χειρουργός και από τότε που ξεκίνησε το επιχειρησιακό σχέδιο και λόγω της θέσης μου βγήκα μπροστά για να κάνω το εμβόλιο. Ήμουν ο πρώτος μαζί με τη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου που κάναμε το εμβόλιο. Συμπληρώσαμε ένα έγγραφο που αφορά αλλεργίες. 

Μετά υπάρχει ένας επιπλέον έλεγχος ο οποίο είναι ηλεκτρονικός και έχει όλα τα στοιχεία του εμβολίου καθώς και το πότε είναι να κάνεις την επόμενη δόση. 

Δεν φοβήθηκα καθόλου τη διαδικασία του εμβολίου παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα 100% καθώς όλα είναι υπό παρακολούθηση. Όταν βγαίνεις μετά τη διαδικασία του εμβολίου είναι σαν να βγαίνεις από μία φυλακή και να ξεκινάς από την  αρχή τη ζωή σου. 

Πριν ξεκινήσει η  Γ΄Εθνική και επειδή μπορεί να συμβεί το οποιοδήποτε κρούσμα θα πρέπει να υπάρχει ανοσία και να προστατευθεί μία κοινωνία ολόκληρη. Έχουμε χάσει τη ζωή μας και την κοινωνικότητα μας, είμαστε άνθρωποι!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.