Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ «ανακοίνωσε» τη μεταγραφή Κουρμπέλη

Metrosport Team05 Ιουνίου 2023

Μια φράση του Σέρβου τεχνικού της Τράμπζονσπορ ήταν αρκετή για να επιβεβαιωθεί από κάθε πλευρά η μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Τουρκική Ομάδα. «Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Είναι γνωστό πως ο «captain» του Παναθηναϊκού δεν θα συνεχίσει να φοράει το πράσινο περιβραχιόνιο, αφού η πρόταση που δέχτηκε από την Τράμπζονσπορ ήταν αρκετά δελεαστική για να μετακομίσει στην Τουρκία.

Εκεί, ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και έκανε λόγω για απόκτηση 6-7 παικτών που θα κάνουν τη διαφορά.

«Μιλάμε όλη μέρα με τη διοίκηση για νέους παίκτες και πως θα δημιουργήσουμε την ομάδα. Σκεφτόμαστε να πάρουμε 6-7 ποδοσφαιριστές. Αλλά φυσικά, αυτός ο αριθμός θα αλλάξει, ανάλογα με την κατάσταση των παικτών που θα φύγουν, που θα λύσουν τα συμβόλαιά τους, που θα φύγουν ή θα έρθουν με δανεισμό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι μαζί μας. Θέλουμε να οργανώσουμε το ρόστερ και να χτίσουμε μια καλή ομάδα με τέτοιους παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπιέλιτσα, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την μεταγραφή του Κουρμπέλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.