Ο προπονητής άρσης βαρών του Άρη στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Ο Θανάσης Ζησιόπουλος, προπονητής του τμήματος άρσης βαρών του Άρη, θέτει εαυτόν με την ιδιότητα του φυσικοθεραπευτή, στην μάχη του κορωνοϊού. «Εγώ είμαι φυσικοθεραπευτής για πολλά χρόνια. Είμαι της λογικής όταν μπορείς κάπου να προσφέρεις, καλό είναι να το κάνεις. Δείχνει ότι είμαστε πιο ενεργοί σαν άνθρωποι. Πολλοί άνθρωποι από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουν χρόνο αυτή την περίοδο λόγω της αναστολής των δραστηριοτήτων. 

Ο κορωνοϊός πλήττει, κυρίως, το αναπνευστικό μας σύστημα, σίγουρα, όμως, μετά την μηχανική τους υποστήριξη, όταν είμαστε μία και δύο εβδομάδες στην ΜΕΘ, όταν είναι να γίνει η έγερση χρειάζεται φυσικοθεραπευτής. Εδώ τρεις ημέρες είμαστε με πυρετό στο σπίτι και δυσκολευόμαστε να σηκωθούμε...» είπε αρχικά στο Metropolis 95.5 και συνέχισε:  

«Οι γιατροί κάνουν εξαιρετική δουλειά, υπερβαίνουν τον εαυτό τους, δίνουν μάχη χωρίς να έχουν τα όπλα χρειάζονται. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταδοθεί ο ιός στα νοσοκομεία με τα μέτρα που έχουν παρθεί. Είναι πιο ασφαλές στο νοσοκομείο παρά στην παραλία. Είναι αποστειρωμένος ο χώρος. Αν μπορεί να βγει κάτι θετικό απ' όλο αυτό θα είναι κέρδος. Σε όλο αυτό θέλω να συμμετέχω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.