Ο πρώην παίκτης του Αρη που «κάρφωσε» τον ΑΠΟΕΛ

Μάνος Χατζάκης28 Δεκεμβρίου 2020

Μετά τις εν Ελλάδι περιπλανήσεις του, ο Κενάν Μπαργκάν βρήκε -το περασμένο καλοκαίρι- συμβόλαιο στην κυπριακή Καρμιώτισσα, προσπαθώντας να βάλει φρένο στην κατηφορική πορεία που είχε πάρει η καριέρα του.  

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη αντιμετώπισε τη Δευτέρα (28/12) τον προβληματικό -φέτος- ΑΠΟΕΛ και με δικό του γκολ η Καρμιώτισσα επικράτησε 1-0, σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Πάφο, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Mάλιστα, το τελείωμα του 32χρονου μέσου ήταν εντυπωσιακό και, όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, το έπιασε στην... κίνηση, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον κίπερ, Σίλβα.  

Ο Μπαργκάν σκόραρε στο 1ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία έφτασε τους 14 βαθμούς (σε 16 ματς), ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν 16 βαθμούς σε 14 παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο ΑΠΟΕΛ είχε πολλές και σοβαρές απουσίες, εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού και η αποστολή του ήταν εξ' ορισμού δύσκολη. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 14ης αγωνιστικής.  

Δείτε το γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή του Αρη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.