«Ο Σβαμπ άρχισε την ανατροπή για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου06 Νοεμβρίου 2020

Οι Αυστριακοί παρακολουθούν τα πεπραγμένα του Στέφαν Σβαμπ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η χθεσινή εμφάνιση, λοιπόν, του έμπειρου μέσου κόντρα στην Αϊντχόβεν έδωσε την αφορμή στα ΜΜΕ της πατρίδας του να τον αποθεώσουν, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην καθοριστική συμβολή του για να έρθει η ανατροπή για τον Δικέφαλο, με ένα γκολ και μία ασίστ στο δεύτερο τέρμα των ασπρόμαυρων.  

«Ο ΠΑΟΚ του Στέφαν Σβαμπ έμεινε πίσω στο σκορ. Ο πρώην αρχηγός της Ραπίντ ξεκίνησε, όμως, την ανατροπή σκοράροντας για το 1-1 λίγο μετά την ανάπαυλα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 55', μετά από ασίστ του Σβαμπ έγραψε το 2-1. Ο Τόμας Μουργκ ήρθε από τον πάγκο το 84ο λεπτό. Χάρη σε αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την PSV και βρίσκεται στη δεύτερη θέση με πέντε πόντους» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα «krone.at».  

«Η ελληνική ομάδα επικράτησε με 4-1 εντός έδρας των Ολλανδών. Ο Στέφαν Σβαμπ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του συλλόγου του. Ο πρώην αρχηγός της Ραπίντ σημείωσε το γκολ για το 1-1 στο 47ο λεπτό. Στο 55ο λεπτό, έδωσε, επίσης, την ασίστ για να φτάσει στο 2-1 μέσω του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Με το 3-1 από τον Χρήστο Τζόλη (58') και το 4-1 από τον Ζίβκοβιτς (66'), ο θρίαμβος των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε», τονίζεται, επίσης, στην ιστοσελίδα «heute.at».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.