Ο Πρίγιοβιτς απάντησε αρνητικά, οργή στον Ερυθρό Αστέρα!

Κώστας Πετρωτός25 Ιουνίου 2021

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν στόχος του Ερυθρού Αστέρα εδώ και καιρό αλλά τελικά δεν θα φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Σερβίας. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ παραμείνει παίκτης της Αλ Ιτιχάντ και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε δεχτεί (μαζί και... αρκετή πίεση) για συνεργασία τριετούς διάρκειας, κρίνοντας ότι δεν είναι το κατάλληλη βήμα για την καριέρα του.

 Η στάση του-σύμφωνα με τον σερβικό τύπο-προκάλεσε την οργή στους ανθρώπους του Αστέρα. Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένα θέμα και τόνισε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο ενημέρωσης των ρεπόρτερ της ομάδας:

«Ο Πρίγιοβιτς δεν ταίριαζε σε αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε, όχι μόνο από οικονομικής άποψης. Δεν έδειξε πάθος και σεβασμό στον Ερυθρό Αστέρα. Όποιος έρχεται στην ομάδα, πρέπει να είναι 200% αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Πολλοί σπουδαιότεροι ποδοσφαιριστές , δεν συμπεριφέρθηκαν έτσι στον Ερυθρό Αστέρα».

Από την πλευρά του, ο επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις δηλώσεις του Τέρζιτς. «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο και δεν διαβάζω τις εφημερίδες», αρκέστηκε να πει. Τώρα αν αυτή η εξέλιξη θα γεννήσει και πάλι θέμα για τον ΠΑΟΚ, ο χρόνος θα το δείξει... 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.