Ο Πρίγιο είχε αναδείξει τον καταλυτικό ρόλο του Ιβάν!

Κώστας Πετρωτός09 Απριλίου 2021

Από τις δηλώσεις του Ινγκι Ινγκασον στον Γιώργο Ζαΐρη που διαβάσατε στο metrosport.gr και τη σημερινή «Μ», μπορείτε να διαπιστώσετε πόσο καταλυτική ήταν η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη την παραμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών. 

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας και φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Την χρονιά του νταμπλ το έκανε δια ζώσης και πέρυσι όσο μπόρεσε. Αυτό είχε ιδιαίτερα θετική επίδραση στους παίκτες και αρκεί να αποκαλύψουμε την γνώμη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όπως την είχε μεταφέρει στο στενό του κύκλο σε ανύποπτο χρόνο.

«Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να λειτουργεί με τον Ιβάν αρχηγό. Είναι πολύ επιδραστικός. Οι ομιλίες του, το ότι ερχόταν παραμονές να μείνει μαζί μας και μας συνόδευε στο γήπεδο ήταν κάτι που περνούσε σε κάθε παίκτη», έλεγε χαρακτηριστικά ο Σέρβος και συμπλήρωνε: «Μας έλεγε: «Εσείς παίξτε την μπάλα σας, είστε οι καλύτεροι. Δεν έχετε να σκέφτεστε τίποτα άλλο» και αυτό είχε θετική επίδραση στην ομάδα»

Όταν ο κορυφαίος σκόρερ της πιο πετυχημένης ομάδας εισπράττει έτσι τον ρόλο του Ιβάν, μπορείτε να αντιληφθείτε τι σημαίνει για όλους τους άλλους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.