«Ή άσχετος ήταν ο Πορτογάλος ή στημένος- Πρώτη φορά βλέπω να ακυρώνεται τέτοιο γκολ»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης και αναφέρθηκε στη διαιτησία του Πορτογάλου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο διαιτητής έπεσε σε σωρεία σοβαρών λαθών στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, τα οποία έκριναν και τον αγώνα. Έχω μείνει άφωνος με την ακύρωση του γκολ του Άρη, πρώτη φορά βλέπω να ακυρώνεται ένα τέτοιο γκολ, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Ήμουν 26 χρόνια στη διαιτησία δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο.

Σε κάθε σέντρα που γίνεται μέσα στην περιοχή πάντα υπάρχουν τραβήγματα και σπρωξίματα, αλίμονο αν οι διαιτητές σφύριζαν κάθε επαφή, δεν είμαστε στο μπάσκετ. Δεν υπάρχει στον κανονισμό διαιτησίας όποιος ακουμπάει κάποιον μέσα στη μεγάλη περιοχή ότι είναι και αυτόματα φάουλ.

Υπάρχει και δεύτερη κίτρινη στον Βρουσάι οπότε και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού. Εκ του αποτελέσματος μπορώ να πω ότι διαιτητής ήταν προκατειλημμένος, δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη λέξη. Μπήκε μέσα στον γήπεδο για να ευνοήσει μια ομάδα. Όταν είσαι διαιτητής της FIFA και έχεις εμπειρία από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και έρχεσαι στην Ελλάδα και κάνεις τέτοια λάθη ή είσαι άσχετος ή είσαι στημένος, δεν υπάρχει μεσοβέζικη λύση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.