Ο πόλεμος άρχισε … αλλά δεν τον πήραμε χαμπάρι!

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2023

Γράφει ο Θάνος Μπούζας 

Δεκάδες σελίδες και αναφορές έχουμε κάνει στην εφημερίδα, στα μέσα δικτύωσης, στις προσωπικές σελίδες για το πως αντιμετωπίζουν οι τρεις του ΠΟΚ τον ΠΑΟΚ και πόσο σήμερα αισθάνονται την αναπνοή του αλλά κυρίως τη δύναμή του. 

Είναι γεγονός πως ότι και να πούμε αυτή η δυναμική που είχε αναπτύξει ο Δικέφαλος το 2018 , με πρόεδρο τον Σαββίδη να βρίσκεται παντοιοτρόπως κοντά στην ομάδα και να αποπνέει την σιγουριά του νικητή σήμερα δεν το συναντάμε. Όσο και να το επιθυμεί ο κ. Σαββίδης αν δεν τον βλέπουν οι «εχθροί» του στο γήπεδο δεν τον υπολογίζουν. 

Δυστυχώς η απουσία του προέδρου οδήγησε στο να ακολουθηθεί μια πολιτική ήπιων τόνων που δε συνάδει με μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και έχει απέναντί της έναν καλοκουρδισμένο καθεστωτικό μηχανισμό. Οι ήπιοι αυτοί τόνοι πολλές φορές έμοιαζαν με ψιθύρους που με το ζόρι έφταναν στα δικά μας αυτιά, πόσο δε στων αντιπάλων του ΠΑΟΚ που θεώρησαν και θεωρούν ότι επιστρέφει σιγά- σιγά σε μια λανθάνουσα αγωνιστική κατάσταση, οικονομικά μεν χωρίς πρόβλημα αλλά αγωνιστικά δε χωρίς δυναμική. Η λέξη «δυναμική» στην Ελλάδα δεν περιλαμβάνει την αξία των παικτών και το έργο του προπονητή. Αυτά αποτελούν κλάσμα της επιτυχίας. 

Η «δυναμική» πρέπει να διαθέτει ως κύριο και κυρίαρχο όπλο των έλεγχο όλων των μικρών αλλά και πολύτιμων λεπτομερειών που μπορούν να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μόνο δυνατότητες. Δυναμική δεν έχει. Προστασία μηδέν. Δε γίνεται από το υλικό που έχεις να καταφέρνεις να φτιάξεις μια αξιόλογη ομάδα και να είσαι ο μοναδικός που πληρώνεις όχι μόνο τα λάθη σου αλλά και τα λάθη των άλλων που στην προκειμένη περίπτωση Τζήλου περισσότερο μοιάζουν με σκόπιμες ενέργειες. 

Ο ΠΑΟΚ χάνει βαθμούς οι αντίπαλοί του κερδίζουν και η ζυγαριά δεν θα έχει καν τον Δικέφαλο πάνω στο ζύγι. Σήμερα (σ.σ. χθες) αντιληφθήκαμε σε ολόκληρο το μέγεθός της την ανυπαρξία του επικοινωνιακού τομέα του ΠΑΟΚ και του κακού που προξένησε. Έχοντας αφήσει τον Λουτσέσκου να γίνεται γραφικός (όχι για μας αλλά για τους κάτω) οι εδώ προύχοντες της επικοινωνίες ψάχνουν να βάλουν σε λειτουργία τα αραχνιασμένα πληκτρολόγια για να βγάλουν μια ανακοίνωση. 

Μέχρι και η NOVA δεν τους δίνει σημασία. Αν έχετε παρατηρήσει όλες οι μεταδώσεις των τριών του ΠΟΚ και από τα δυο συνδρομητικά γίνονται υπό καθεστώς δημοσιογραφικού φόβου. Ο τηλεθεατής για να ξέρει τι του γίνεται εκτός από ξένους διαιτητές θα ζητά στο τέλος και ξένους δημοσιογράφους με υπότιτλους. Κάθε φάση που πρέπει να «καταλήξει» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπέρ ΑΕΚ ,Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού ή όχι σε βάρος τους εξετάζεται με δεκάδες ριπλέι και κάμερες από τα συνδρομητικά σαν να υποδεικνύουν στο VAR τι να κάνει. Στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ υπάρχουν μαγικές περιγραφές και μαγικές εικόνες. 

Το ότι θα διαγραφεί ο Τζήλος και αυτοί που ήταν στο Var γιατί εσκεμμένα αλλοίωσαν κανονισμό, αποτέλεσμα και ίσως πρωτάθλημα είναι το ελάσσων. Μήπως όμως δεν πρέπει να μην ξαναπαίξει ο Παπαδόπουλος; Ο Μανούχος, Ο Τζοβάρας και πολλοί ακόμη; Βλέπουμε και στο Var ότι από εργαλείο διαφώτισης μετατράπηκε πολύ εύκολα στα χέρια πρόθυμων υπηρετών σε όπλο καταστροφής της αλήθειας. Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ σας πολεμούν από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα και σεις αντανακλάστε στον καθρέπτη όπως μια τρύπα στο νερό.

Υ.Γ. Ένοχο βρήκαν τους υιούς Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ αλλά φυσικά δε μπορούσαν να αφαιρέσουν βαθμούς. Το θεωρεί νίκη η ΠΑΕ ; Γιατί κάπως έτσι πάει να το περάσει. Εμείς δε βλέπουμε τα άτομα των επιτροπών από το 19 να έχουν υποστεί την παραμικρή συνέπεια αφού συνεχίζουν απτόητα το δόλιο έργο τους!!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.