Ο Πολ Πογκμπά έπεσε θύμα εκβιασμού από... τον ίδιο του τον αδερφό

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2022

Λένε πως το αίμα νερό δεν γίνεται, όταν όμως μπαίνει το χρήμα στη μέση οι αδελφικοί δεσμοί μπορεί να καταλήξουν μέχρι και εχθρικοί. Το ίδιο έχει συμβεί και μεταξύ των αδερφών Πογκμπά.

Ο Ματίας Πογκμπά κατηγορήθηκε και τέθηκε υπό κράτηση για φερόμενο σχέδιο εκβιασμού του αδελφού του Πολ, του μεσοεπιθετικού της Γαλλίας και της Γιουβέντους.

Τέσσερα ακόμα άτομα έχουν επίσης τεθεί υπό επίσημη έρευνα για εκβιασμό και εγκληματική οργάνωση, δήλωσαν δικαστικές πηγές στα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και Agence France-Presse.Ο δικηγόρος του Ματίας Πογκμπά, Yassine Bouzrou, δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι αθώος.Σύμφωνα με το BBC δήλωσε συγκεκριμένα στο γαλλικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο BFMTV: «Θα αμφισβητήσουμε την απόφαση αυτή».

Ο Ματίας Πογκμπά, 32 ετών, παραδέχθηκε ότι βρισκόταν πίσω από ένα βίντεο που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο τον περασμένο μήνα και υποσχόταν "αποκαλύψεις" για τον 29χρονο μέσο της Γιουβέντους.

Οι Γάλλοι εισαγγελείς ξεκίνησαν δικαστική έρευνα νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ δήλωσε ότι έγινε στόχος εκβιασμού και απειλών από μια οργανωμένη συμμορία. Στις 16 Ιουλίου κατέθεσε καταγγελία στις εισαγγελικές αρχές του Τορίνο, υποστηρίζοντας ότι ήταν στόχος ενός σχεδίου εκβιασμού ύψους 13 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.