Ο...πιλότος του Αντρέ, η έκπληξη στο αεροπλάνο και ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Κουφονικόλας, ο πιλότος που έκανε την έκπληξη στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έφτασε τις 250 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

«Μόλις αντιληφθήκαμε ότι έχει τέτοιο ορόσημο με τον ΠΑΟΚ, ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος για να του πάρουμε τούρτα και γι΄ αυτό πήραμε γλυκά για να σχηματίσουμε τις 250 εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το ευτύχημα ήταν ότι αυτό το ρεκόρ συνδυάστηκε με γκολ και νίκη για τον Δικέφαλο. Τον Αντρέ τον γνωρίζω πολλά χρόνια, από την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ. Ο Αντρέ είχε φοβία με τα αεροπλάνα κι γι΄ αυτό τον παίρναμε μαζί μας στο πιλοτήριο ώστε να μην έχει φόβο και άγχος. Τώρα, μετά από τόσες πτήσεις θα πάρει πτυχίο. 

Μάλιστα, δίνει συμβουλές και στα νέα παιδιά, ενώ κάνει και τις ανακοινώσεις μέσα από το πιλοτήριο. Παρόλο που έφυγε για τη Γερμανία για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ συνεχίσαμε τις κοινές μας πτήσεις. Μάλιστα, μας είχε προσκαλέσει και στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στις συζητήσεις που κάναμε τότε μιλούσαμε συνεχώς για τον ΠΑΟΚ και αναλύαμε την κατάσταση στον Δικέφαλο. 

Στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ δεν ήξερες με ποιο πόδι θα σουτάρει και έπειτα εξελίχθηκε αρχηγός και ηγέτης του συλλόγου. Είναι τεράστια η προσφορά του στον ΠΑΟΚ. Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα κι από άλλο πόστο. Όταν συναντιόμαστε συνήθως ο ΠΑΟΚ έχει θετικά αποτελέσματα. Φέτος, θεωρώ ότι η χρονιά θα είναι καλή, όμως θέλει υπομονή απ΄ όλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.