«Ο Πέλκας ταιριάζει καλύτερα στη Φενέρ από τον Μπακασέτα»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Ο Χακάν Ατετσλέρ από την τουρκική Fanatik μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» δίνοντας λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ στην Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Πέλκα, σε συνάρτηση με τα οικονομικά προβλήματα της Φενέρμπαχτσε:

«Δεν την περιμέναμε αυτή τη μεταγραφή. Η Φενέρμπαχτσε έκανε πολλές μεταγραφές. Ο Πέλκας είναι ο 16ος νέος παίκτης. Έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και κατάφερε σύνολο για 15 μεταγραφές να δαπανήσει 7 εκ. ευρώ. Συν 1,7 του Πέλκα έφτασε στα 8,7. Πούλησε παίκτες και κέρδισε 22 εκ. ευρώ. Είναι σε καλό δρόμο στο οικονομικό. Θεωρείται αγωνιστικά το Νο1 φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο στην Τουρκία».

Για το αν λόγω των υψηλών απαιτήσεων για τον Μπακασέτα η Φενέρμπαχτσε οδηγήθηκε στη λύση του Πέλκα:

«Δεν ξέρουμε αν ήταν πρώτη επιλογή ο Πέλκας ή ο Μπακασέτας. Το ξέρει η Φενέρμπαχτσε μόνο. Ο Μπακασέτας έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι στην Αλάνιασπορ. Οι ομάδες εκτός Κωνσταντινούπολης πάντα ζητούν πάρα πολλά χρήματα όταν προκύπτει πρόταση από μια από τις μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης. Ζητούσε πολλά χρήματα η Αλάνιασπορ. Ο Πέλκας ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ της Φενέρμπαχτσε που ψάχνει νεαρούς, ποιοτικούς και παίκτες με ενέργεια. Έχει έμπειρο ρόστερ και θέλει να ρίξει με τον Πέλκα που είναι και ποιοτικός τον μέσο όρο. Ήταν πιο εύκολη η μεταγραφή του Πέλκα γιατί είχε 10 μήνες συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό στράφηκε σ’ αυτή την επιλογή που κατ’ εμέ είναι καλύτερη επιλογή».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.