Ελεύθερος ο Πέλκας, οι προοπτικές του και τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Μαΐου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Πέλκα με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς η τουρκική ομάδα είχε περιθώριο μέχρι χθες (30/4) να ασκήσει την οψιόν επέκτασης συμβολαίου με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και πλέον ο 29χρονος είναι ελεύθερος.

Η τουρκική ομάδα είχε προθεσμία μέχρι τέλη Απριλίου να ασκήσει την οψιόν επέκτασης συμβολαίου του Δημήτρη Πέλκα για την επόμενη χρονιά, με αποτέλεσμα αφού πέρασε η χθεσινή μέρα ο 29χρονος να μείνεις ελεύθερος και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, επιβεβειώνοντας το ρεπορτάζ του Metrosport.gr και του Κώστα Πετρωτού.

Η Φενέρ παρότι εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πέλκα, δεν πρόλαβε την προθεσμία, με τη Μπεσίκτας να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα διεθνή, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες εκτός Τουρκίας. 

Επίσης, μένει να φανεί αν προκύπτει θέμα επιστροφής του Πέλκα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει άριστη σχέση με τους ανθρώπους της ομάδας (γέννημα θρέμμα της) και με το τιμ του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ μην ξεχνάμε ότι όταν λίγους μήνες πριν έκανε την αποθεραπεία του, πήγαινε στην Μεσημβρία και επισκεπτόταν τον γιατρό Γιάννη Ράλλη και το τιμ του Ρουμάνου τεχνικού.

Φέτος ο Γιαννιτσιώτης άσος είναι δανεικός στη Χαλ, με την οποία μετράει 25 συμμετοχές, 2 γκολ και μία ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.