Ο Πάτερ Γρηγόριος που έγινε ο Διακογιάννης της Μυτιλήνης

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2024

Έχοντας για πρότυπα τους Συρίγο και Διακογιάννη, ο πάτερ Γρηγόριος μεταμορφώνεται σε σπίκερ σε κάθε αθλητική δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στη Μυτιλήνη. Ο ίδιος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εξηγώντας την «τρέλα» του για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και το πως άρχισε να κάνει μεταδόσεις. 

«Από μικρός μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Άκουγα ραδιοφωνικές μεταδόσεις της ΕΡΑ ΣΠΟΡ όταν ήμουν παιδάκι και το βράδυ έκανα ξανά τις μεταδόσεις μόνος μου. Έπαιζα μπάσκετ και ποδόσφαιρο στην Αθήνα αλλά όταν έγινα ιερέας επέστρεψα στον τόπο μου, την Μυτιλήνη. Εκείνα τα χρόνια που έπαιζα εγώ είχαμε βγάλει τον Κούβαρη και τον Χαρίση από τον Αρίωνα. Στη Μυτιλήνη το μπάσκετ δεν είναι και τόσο διαδεδομένο και επιλέξαμε το ποδόσφαιρο. Το ήθελαν και τα παιδιά. 

Προσπαθούμε να λέμε αυτό που βλέπουμε και σε πλαίσια που προάγουν τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι. Βλέποντας το ράσο, μου έχουν πει πολλοί φίλαθλοι όταν δεν μπορούν να βρίσουν (γέλια). Ακόμη και οι παίκτες σκέφτονται τις αντιδράσεις τους. Έχουν αναπτυχθεί φιλικές σχέσεις με τα παιδιά και με ρωτούν για την πίστη μας, μου εκμυστηρεύονται τις ανησυχίες τους. Μου άρεσε πολύ ο Συρίγος και Διακογιάννης». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.