Ο Πάρντιου θέλει έτοιμους παίκτες

Γιώργος Στράντζαλης04 Δεκεμβρίου 2022

Στο αρχικό σχέδιο του Αρη για την κάλυψη των άμεσων αναγκών της ομάδας ενόψει της χειμερινής περιόδου των μεταγραφή, η απόκτηση επιθετικού και εξτρέμ ήταν στις προαιρετικές επιλογές. Πλέον, όμως, έχουν γίνει αναγκαίες και μάλιστα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έρθουν έτοιμοι να μπουν στο αγωνιστικό πλάνο του Άλαν Πάρντιου. Παίκτες όπως για παράδειγμα είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος συμμετέχει κανονικά ακόμη στην προετοιμασία της Χέρτα λαμβάνοντας χρόνο και στα φιλικά.

Αυτό άφησε να εννοηθεί (και) ο Βρετανός στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε μαζί του, στο περιθώριο της συζήτησής του με τους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Η αναγκαιότητα για την προσθήκη έτοιμων λύσεων διαπιστώθηκε από τα λεγόμενά του για την περίπτωση του Ματέι Βίντρα. Δεν έχει απορρίψει την περίπτωσή του, αλλά δεν έδειξε και τόσο “ζεστός” διότι γνωρίζει το ιατρικό παρελθόν του Τσέχου επιθετικού και το γεγονός ότι απέχει εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες από αγωνιστική δράση. Θέλει κάτι πιο έτοιμο, που αφενός θα βάλει… δύσκολα και στο Γκρέι και αφετέρου θα δώσει στον ίδιο τον προπονητή την ευελιξία επιλογών για τον αγωνιστικό μαραθώνιο που ξεκινάει για την ομάδα από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Ομοίως και για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, εκεί οπου ο Αρης ολοφάνερα πλέον αναζητά τον αντίΜαντσίνι. Τις τελευταίες ώρες είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Κριστιάν Τέγιο, πληροφορία την οποία σας μετέφερε η “Μ” και στο χθεσινό της ρεπορτάζ. Αναμφίβολα πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αν κρίνουμε από το παρελθόν του Ισπανού εξτρέμ, αυθεντικό “προϊόν” των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Στα 31 του πλέον ο Τέγιο αγωνίζεται στο MLS, ωστόσο θέλει να αποχωρήσει κι έτσι οι Κιτρινόμαυροι έθεσαν την περίπτωσή του προς εξέταση. 

Οπως προκύπτει όμως από τα “θέλω” του Πάρντιου, η επιλογή του Τέγιο στοιχειοθετεί ρίσκο καθώς η καριέρα του Ισπανού έχει πάρει την κατιούσα και στο MLS έπαιξε μόλις 120’. Ο Βρετανός τεχνικός είναι αρνητικός σ’ αυτή την προοπτική, παρότι σαν όνομα ο Τέγιο εξιτάρει, ακριβώς για τον ΄λόγο θέλει έναν ακραίο επιθετικό έτοιμο να μπει και να προσφέρει άμεσα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, οι Κιτρινόμαυροι ερευνούν τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά, με τον Πάρντιου να έχει κάνει κι αυτός τις απαραίτητες συστάσεις του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.