«Ο Πάρντιου αναπνέει για το ποδόσφαιρο-Μεγάλη πρόκληση ο Άρης»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άγγλος δημοσιογράφος Τζο Τσάπμαν και μίλησε για τον προπονητή του Άρη, Άλαν Πάρντιου.

Μεταξύ άλλων, ο Τζο Τσάπμαν δήλωσε:

Για τον Άλαν Πάρντιου: «Έχω πολύ καλή άποψη. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στην Αγγλία. Απολαμβάνει πολύ σεβασμό στην Αγγλία λόγω της δουλειάς του στην Νιουκάστλ την Κρίσταλ Πάλας. Στη Γουέστ Μπρομ δεν τον βοήθησαν τα αποτελέσματα αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλη η δική του ευθύνη».

Για τη θητεία του στη Γουέστ Μπρομ: «Ανέλαβε τη Γουέστ Μπρομ σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί ήταν στις τελευταίες θέσεις. Ξεκίνησε με καλά αποτελέσματα όπως ή νίκη επί της Λίβερπουλ στο Κύπελλο, και επί της Μπράιτον στο Πρωτάθλημα. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό. Νιώθει ότι η κατάληξη δεν ήταν δική του ευθύνη».

Για το πόσο επικοινωνιακός είναι ο Πάρντιου: «Είναι πολύ κάλος ποδοσφαιράνθρωπος. Είναι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις. Είχε επιτυχημένη πορεία στην Αγγλία και ως ποδοσφαιριστής. Θα σου μεταδώσει πάθος. Στην Αγγλία ήξερε ότι δεν θα είχε ευκαιρίες και είχε τη γενναιότητα να δουλέψει στην Ελλάδα που το θεωρεί μεγάλη πρόκληση. Ο Πάρντιου αναπνέει για το ποδόσφαιρο».

Αν μπορεί να ανταπεξέλθει την πίεση για τίτλους στον Άρη: «Μπορεί, αντέχει την πίεση. Αν δει κάνεις το παρελθόν του Πάρντιου δούλεψε σε μεγάλα κλαμπ. Σε Νιουκάστλ και Κρίσταλ Πάλας έκανε ορισμένα πολύ μεγάλα αποτελέσματα. Πρέπει να τον βοηθήσει η ποιότητα της ομάδας. Στην Ολλανδία αντιμετώπισε προβλήματα που δεν τα περίμενε. Ξέρει ότι έχει παίκτες που πέρασαν από την Αγγλία όπως ο Γκρέι και περιμένει πολλά από τα χαρακτηριστικά των παικτών του Άρη».

Για τους κανόνες που έβαλε στον Άρη: «Νομίζω ναι, το συνηθίζει. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει η πειθαρχία. Είχε κάποια προβλήματα με παίκτες στην Γουέστ Μπρομ. Βρήκε ένα γκρουπ παικτών που δεν είχε θέληση να προσαρμοστεί. Αντίθετα αυτοί εφαρμόστηκαν τόσο στη Νιουκάστλ και στην Κρίσταλ Πάλας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.