Ο Πάπε Σέικ και η αλλαγή για Σούντγκρεν

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Παρά την άρνηση του Πάπε Σέικ στην προσφορά ενδιαφέροντος του Άρη για την απόκτηση του 40% των δικαιωμάτων του από τη Λιόν, οι «κίτρινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωσή του. 

Η «Μ» είχε γράψει ότι ο 24χρονος μέσος έχει αλλάξει ατζέντη (πλέον τον εκπροσωπεί αυτός του Αμπουμπακάρ Καμαρά) , αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι θα λειτουργούσε υποστηρικτικά της προοπτικής συνεργασίας, προϊόντος του χρόνου όμως φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει. 

Κακά τα ψέματα, ο Αρης ποντάρει και στην πίεση που ενδεχομένως θα του ασκήσει η Λιόν η οποία θέλει να μην χάσει ολοκληρωτικά από τον παίκτη για τον οποίον είχε επενδύσει 10.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Στο μεταξύ, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι στις τελευταίες ημέρες επιχειρείται αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Μετά το περιστατικό που είχε γίνει με την άρνηση του παίκτη να ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, είχαν παγώσει οι επαφές για την υπογραφή νέου συμβολαίου. 

Πλέον, άνοιξε μια νέα συζήτηση στη βάση όμως ότι οι απαιτήσεις του Σουηδού θα πρέπει να εμπεριέχουν λογική. Εν τέλει, ο Άρης θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια προσφέροντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 31χρονο αμυντικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.