Ο ΠΑΟΚ ζορίζεται όταν κυνηγάει στο σκορ

Γιώργος Πετρίδης01 Μαρτίου 2021

Οι ανατροπές δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση κι αυτό επιβεβαιώθηκε στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος βρέθηκε για τέταρτη φορά πίσω στο σκορ στο ημίχρονο των 24 αγώνων του στο φετινό Πρωτάθλημα και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα για δεύτερη φορά σε μία τέτοια περίπτωση. Η πρώτη ήταν το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όταν το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου διατηρήθηκε ως το τέλος.

Οι μόνες ανατροπές, μερικές ή ολικές από αρνητικό αποτέλεσμα ημιχρόνου ήταν στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ στο οποίο το εις βάρος του 1-0 του ημιχρόνου -με το γκολ του Ανσαριφάρντ στο 23'- έγινε 1-1 -με την απάντηση του Τόμας Μουργκ στο 89'- και στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το πρώτο 45λεπτο με 0-1 με το γκολ του Ροντρίγκο Εραμουσπε στο 31' και το ανέτρεψε, για να επικρατήσει με 2-1 με τα γκολ του Σφιντέρσκι στο 52' και του Καντουρί στο 90+1'.

Πέραν από τα αποτελέσματα ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ ακόμη...

*Κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα με το γκολ του Πινακά στο 69' για να ισοφαρίσει στο 90+6' με τον Βιεϊρίνια.

*Στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο με το γκολ του Κιάκου στο 11', στο οποίο απάντησε με τα γκολ των Σβαμπ, Ίνγκασον και Κρμέντσικ.

*Δύο φορές στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, για να βρει ισάριθμες απαντήσεις για το τελικό 2-2.

*Τέλος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα (1-2 στο 81') αλλά απέφυγε την ήττα με το γκολ του Ίνγκασον στο 88'.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.