Ο ΠΑΟΚ ζορίζεται για τον αντί-Τζόουνς, με Λι-Καμαριανό στο ΟΑΚΑ

Metrosport Team25 Μαρτίου 2022

Εξ ορισμού η προσπάθεια να βρεθεί αντικαταστάτης του Μάρβιν Τζόουνς ήταν δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το προχωρημένο σημείο της περιόδου οι σέντερ είναι ακόμη πιο δυσεύρετοι, ακόμη πιο περιζήτητοι για τις ομάδες που βγαίνουν με αυτήν την ανάγκη στην αγορά. Για τον Δικέφαλο το πρόβλημα είναι και ποιοτικό εκτός από ποσοτικό, αφού ο Τζόουνς ήταν με διαφορά ο πιο σταθερός και ο καλύτερος παίκτης του στη σεζόν.

Ο Δικέφαλος βγήκε στην αγορά πριν δύο εβδομάδες όταν ο Τζόουνς ενημέρωσε για την πρόθεση του να αποχωρήσει, λόγω του προσωπικού ζητήματος αλλά και της πολύ καλής πρότασης που είχε από το Πουέρτο Ρίκο. Έτυχε να βγει στον δρόμο του η περίπτωση του Σον Έβανς αφού αγωνιζόταν στην ουκρανική Προμετέι αλλά ο Αμερικανός που στο παρελθόν έπαιξε στην Ελλάδα με το Λαύριο, τον Προμηθέα και τον Ήφαιστο, προτίμησε τη γερμανική Ουλμ που έχει παράλληλα και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αλλά προς το παρόν δεν βρίσκει. Το ζητούμενο άλλωστε δεν είναι να φέρει απλά παίκτη, αλλά να προσθέσει ένα κομμάτι στο παζλ και έναν σέντερ που θα βοηθήσει ουσιαστικά. Το αν και πότε θα καταφέρει να τον βρει είναι ερώτημα που δεν έχει απάντηση. Προς το παρόν η ομάδα θα ταξιδέψει σήμερα για την Αθήνα με το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ της, για να αντιμετωπίσει αύριο (26/3, 20:00) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Κι αν το αυριανό παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερη βαθμολογική αξία, τα πιο σημαντικά θα ακολουθήσουν αφού ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια του Απριλίου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ολυμπιακό εντός, τη Λάρισα εκτός και τον Απόλλωνα εντός έδρας πριν τη διακοπή για το Πάσχα. Κόντρα στον Παναθηναϊκό τη δουλειά στο «5» θα κληθούν να κάνουν ο Άντονι Λι που έπαιζε λίγο παρόντος του Μάρβιν Τζόουνς και δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και ο βοηθητικός Νίκος Καμαριανός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.