Ο ΠΑΟΚ τρέχει πίσω από τα προβλήματα και κυνηγάει την ουρά του...

Δημήτρης Κανελλάκης06 Νοεμβρίου 2021

Ορισμένα πράγματα για τον ΠΑΟΚ έχουν ειπωθεί τόσες φορές που πραγματικά δεν ξέρω αν έχει νόημα κι αν βοηθάει σε κάτι να λέγονται ξανά και ξανά.

Προσωπικά δεν με εκπλήσσει καμία μέτρια εμφάνιση και κανένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Λουτσέσκου. Και ο λόγος είναι ότι, όπως κατ' επανάληψη το έχω επισημάνει, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα για την οποία δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στην φωτιά, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς με κλειστά μάτια δεν μπορείς να ποντάρεις με σιγουριά τα λεφτά σου πάνω της.

Αρέσει δεν αρέσει, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που τα έχει τα... θέματά της. Και είναι σοβαρά αυτά τα θέματα. Από εκείνα που δεν λύνονται εύκολα. Που δεν είναι θέμα χρόνου να διευθετηθούν. Που δεν αρκεί να πεις ότι «αφού δουλεύω, αργά ή γρήγορα θα την βρω τη λύση»

Δεν είναι τέτοιας φύσης τα θέματα του ΠΑΟΚ. Είναι πιο σύνθετα. Έχουν να κάνουν με το υλικό του, με την σύνθεση του ρόστερ του, με το κατά πόσο δένουν -που δεν δένουν- μεταξύ τους οι κρίκοι της αγωνιστικής αλυσίδας του ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα του ΠΑΟΚ είναι από αυτά που πρέπει να λύνονται το καλοκαίρι. Την περίοδο που δημιουργείται μια ομάδα και είναι η κρισιμότερη της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ δεν τα έλυσε όταν έπρεπε και τώρα τρέχει πίσω από αυτά.

Τώρα... κυνηγάει την ουρά του. Και δεν είναι καθόλου εύκολο να την πιάσει. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορεί να κάνει αλλαγές στα πρόσωπα.

Κι αν θέλετε τη γνώμη μου, ούτε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου προσφέρεται για να δώσει λύσεις στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Αυτή η περίοδος προσφέρεται για τις ομάδες που ψάχνουν ένα δυο πραγματάκια να αλλάξουν.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει πολύ περισσότερα να αλλάξει.

Συνεπώς, όπως κι άλλη φορά έχω γράψει, έτσι θα πηγαίνει η σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ψυχοβγαλτικά... Με τους κινδύνους να καταλήξει αποτυχημένα να είναι πολύ μεγάλοι.

Φαίνεται ότι δεν είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του. Ότι δεν έχει να κάνει με την συνοχή της ομάδας, που λέμε, με τη χημεία της.

Αν ήταν τέτοια πράγματα, δεδομένου ότι υπάρχει και ένας προπονητής που ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται και τους περισσότερους από αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται, αρχές Νοεμβρίου θα τα είχε βάλει όλα σε μια σειρά...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.