Ο ΠΑΟΚ θέλει ποδαρικό στη σεζόν με πρόκριση

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2020

Με ένα νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου θα μπει ο ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική σεζόν του μπάσκετ και παράλληλα θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από ακριβώς επτά μήνες! Ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί στις 17:00 (διαδικτυακή μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο youtube) τη Λάρισα με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει χωρίς παιχνίδια προετοιμασίας για καιρό, εξαιτίας της αναβολής και τελικά της ματαίωσης του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Κώστας Μέξας έχει διαθέσιμους αλλά όχι απόλυτα έτοιμους τους Κακλαμανάκη και Χέρντον, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Σήμερα θα βρει απέναντι του μια ομάδα ενισχυμένη, που δεν έχει τίποτα να χάσει, αφού έχει και μηδενική πίεση ειδικά σε αυτή τη διοργάνωση. Η Λάρισα με τον Λίνο Γαβριήλ στον πάγκο της, έχει στο ρόστερ της πολλά νέα πρόσωπα και μεταξύ αυτών τους Τζέρι Σμιθ (Ήφαιστος), Κώστα Παπαδάκη (Παναθηναϊκός), Σπύρο Μούρτο (Ήφαιστο), Μιχάλη Καμπερίδη (Ρέθυμνο), Θωμά Κώττα (Ιωνικός), Κεν Μπράουν (Άρης) αλλά και τους Σακίλ Γκούντγουϊν (πρώην παίκτη του Ρεθύμνου), Ντάριους Ρόι και Τζέιμς Ουέμπ. Παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή του Μπράντον Ρας που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.