Ο ΠΑΟΚ θέλει πλέι-οφ επί ίσοις όροις

Κώστας Πετρωτός23 Απριλίου 2020

Εχει μέρες που η Σούπερ Λίγκα επεξεργάζεται διάφορα σενάρια διεξαγωγής των πλέι-οφ, επικαλούμενη την ανάγκη να υπάρχει μία safe διαδικασία ελέω κορωνοϊού

Η βάση του σκεπτικού της είναι να συγκεντρωθούν οι έξι ομάδες σε μία συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή και οι αγώνες να γίνουν, κεκλεισμένων των θυρών, σε συγκεκριμένα γήπεδα, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία απολύμανσης και να τηρούνται όλα τα προληπτικά μέτρα.

Κάπως έτσι προέκυψε χθες το σενάριο για αγώνες σε Λάρισα-Βόλο-Λαμία που τηρούν συν τοις άλλοις κάποια κριτήρια ουδετερότητας. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει εκφραστεί πάνω σ’ αυτά, προφανώς περιμένοντας την σχετική συζήτηση στην τηλεδιάσκεψη. Πρόλαβε, ωστόσο, κάποιες άλλες σκέψεις που υπήρχαν για διεξαγωγή όλων των αγώνων στο ΟΑΚΑ. Φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους παράγοντες των ομάδων ότι δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ως σκέψη κάτι τέτοιο. 

Τα πλέι οφ πρέπει να γίνουν επί ίσοις όροις» είναι η ξεκάθαρη θέση του ΠΑΟΚ κι αυτό είναι προφανές ότι δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει δημοσίως, άρα οι υπόγειες κινήσεις δεν μπορούν να προχωρήσουν. Περισσότερα για το θέμα στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει λογικά από βδομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.