Ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει σερί πριν το τέλος του πρώτου γύρου, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης10 Νοεμβρίου 2022

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ... έπαθε στην έδρα του Ιωνικού και φέτος θέλει να δείξει πως έμαθε. Ζητούμενο η νίκη, λοιπόν, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και μαζί η... ηρεμία που θα προσφέρει η κατάκτηση δεύτερου συνεχόμενου τριπόντου. Η 12η αγωνιστική περιλαμβάνει επικίνδυνες δοκιμασίες για τους διεκδικητές του τίτλοι και πολλές επιλογές φυσικά από τη Stoiximan.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα αλλά θα πρέπει στην έδρα του Ιωνικού να ξεπεράσει και το ψυχολογικό πρόβλημα των τελευταίων λεπτών που του στέρησε πολύτιμους βαθμούς στους αγώνες με ΟΦΗ και Λεβαδειακό.

Το νέο Bet Builder της Stoiximan είναι εδώ! Συνδυάζεις διαφορετικά Bet Builder σε ένα δελτίο!

 Η επικράτηση του ΠΑΟΚ δίνει 1.72 αλλά θεωρώ πως αυτή το φορά το μεγάλο ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στα γκολ. Ο Ιωνικός δεν θα κλειστεί στην άμυνά του και είναι ικανός να σκοράρει. Επιλέγουμε τόσο το G/G στο 1.95 όσο και το over 2.50 γκολ στο 2.10.

 Αν μάλιστα αυξήσουμε το ρίσκο με το match combo του G/G και του over 2.50 γκολ, η απόδοση θα φτάσει στο 2.55. Από τις πολλές επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, αξίζει και το 2.75 του Ολιβέιρα (να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

 Στο άλλο παιχνίδι που γίνεται την Πέμπτη για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, αυτό μεταξύ Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα, θα προτιμήσουμε το G/G του 2.02.

 21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.