«Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζει πάντα όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2022

Η πρώτη του συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου, συνοδεύτηκε με άνετη νίκη, με γκολ που πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και γενικότερα με μία εμφάνιση θετική. Η οποία δείχνει πως ο Αυστριακός μέσος, μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην μεσαία γραμμή, αρκεί να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στο metrosport.gr, όμως απέφυγε να βάλει έναν τίτλο για τον εαυτό του και το γκολ που πέτυχε. Κυρίως εστίασε στην ομάδα. Και είπε: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα ότι κερδίσαμε, αυτός είναι ο τίτλος που θέλω να βάλω για την νίκη μας».

Όταν του ζητήθηκε να βάλει έναν τίτλο για την επιστροφή του στο βασικό σχήμα της ομάδας, αρκέστηκε να πει: “Χαίρομαι για το γεγονός πως η ομάδα κέρδισε! Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι βαθμοί για την ομάδα. Όμως δεν σας το κρύβω, ότι χαίρομαι και για εμένα που βρέθηκα μετά από καιρό στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βάζεις γκολ, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Ήταν αρκετός ο καιρός που έβλεπα κάθε παιχνίδι από τον πάγκο. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και ήμουν στους βασικούς, αλλά όπως είπα και θα το ξαναπώ το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

- Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και τα επόμενα παιχνίδια έως την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου;

«Νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι έγινε η αρχή με αυτούς τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια, με αντιπάλους τον Ιωνικό και τον Βόλο, πριν από την διακοπή για το Μουντιάλ».

- Μπορείς να μας πεις, τι άλλαξε ο ΠΑΟΚ στην εικόνα που παρουσίασε, σε σύγκριση με το ντέρμπι;

«Ήταν δύο πολύ διαφορετικά παιχνίδια, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ και αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Ο Δικέφαλος θα πρέπει να παίζει πάντα όπως στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι ήμασταν λίγο πιο αδύναμοι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να έχει αυτή την επιθετικότητα, αυτόν τον χαρακτήρα και αυτή την ένταση».

Ο καλύτερος εκτελεστής πέναλτι, ξεπέρασε και τον Πρίγιοβιτς!

Μία πραγματικά ξεχωριστή επίδοση πέτυχε ο Στέφαν Σβαμπ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Τούμπα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το γκολ που σημείωσε. 

Ο Αυστριακός μέσος πέτυχε ένα γκολ... ιστορικό, όπως αποδείχθηκε, καθώς τον κατατάσσει στην πρώτη θέση με τους καλύτερους εκτελεστές πέναλτι για τον Δικέφαλο. 

Όπως αναφέρει η “Ασπρόμαυρη Βίβλος”: «Ο Σβαμπ έγινε ο καλύτερος εκτελεστής πέναλτι στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχοντας 8 γκολ σε 8 προσπάθειες από την άσπρη βούλα. Ξεπέρασε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που έχει 7/7, ενώ η επόμενη σχετική επίδοση είναι το 5/5 που έχουν οι Νίκος Φρούσος και Νίκος Καραγεωργίου...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.