«Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τη Μαρσέιγ και θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις»

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

«Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τη Μαρσέιγ και θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Αντώνης Ρίκκα (έχει περάσει και από τις ακαδημίες των Μασσαλών). 

«Ο Μίλικ είναι ότι πιο επικίνδυνο διαθέτει η Μαρσέιγ. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που δεν θα αγωνιστεί ούτε στη ρεβάνς ο Πολωνός επιθετικός. Ο Μίλικ δίνει λύσεις στην ομάδα όταν δυσκολεύεται να διασπάσει κλειστές άμυνες. Δεν θα παίξει τόσο ρόλο η ατμόσφαιρα της Τούμπας. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς ο επαναληπτικός. Η Μαρσέιγ παίζει ένα παιχνίδι κατοχή κι αυτό θα κάνει στην Τούμπα. Για μένα δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοιες αναμετρήσεις. Με την ψυχή που είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο στο «Βελοντρόμ» μπορεί να κυνηγήσει την πρόκριση. Είναι ένα παιχνίδι προσωπικοτήτων. Το ματς είναι πιο εύκολο για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν έχει να χάσει κάτι και θα τα δώσει όλα για να πανηγυρίσει μία ιστορική πρόκριση. Η Μαρσέιγ θα χάσει πολλά αν μείνει εκτός. Στον ΠΑΟΚ η διαφορά κάνει το σύνολο. Επειδή γνωρίζω πως παίζουν και οι δυο προπονητές, η Μαρσέιγ θα έχει την κατοχή της μπάλας στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ θα περιμένει να κλέψει την μπάλα και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Το μόνο μελανό σημείο στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν τα επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και να πηγαίνουν γονείς και παιδιά κι όχι να βλέπουμε αυτά που είδαμε στις κερκίδες του «Βελοντρόμ. Δεν βοηθούν οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το πρώτο ματς στο «Βελοντρόμ».

Μια πρόβλεψη για τη μάχη της Τούμπας:

«Θεωρώ θα λήξει 1-1 στην Τούμπα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.