«Ο ΠΑΟΚ θα περάσει εύκολα την Μποέμιανς»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Τόμπσον, ο οποίος αγωνίζεται στην εθνική χάντμπολ των ανδρών της Ιρλανδίας και αναφέρθηκε στην σημερινή μάχη του ΠΑΟΚ με την Μποέμιας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ θα περάσει εύκολα»!

«Στην Ελλάδα βρίσκομαι αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου είναι Ιρλανδός γι΄ αυτό έχω καταγωγή από εκεί. Μεγάλωσα και πήγα σχολείο στην Ελλάδα. Δεν είχα πρόταση από την Ελλάδα, γι΄ αυτό επέλεξα την Εθνική Ιρλανδίας στο χάντμπολ. Έλληνας είμαι, αλλά έχω καταγωγή από εκεί. Έχω πάει αρκετές φορές, αλλά δεν έχω ζήσει. Ο πατέρας μου είναι από το Νιούπορτ. Έχω κάποια ιρλανδικά στοιχεία. Οι Ιρλανδοί διακρίνονται για την μαχητικότητά τους και την τρέλα τους. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος η Μποέμιανς για τον ΠΑΟΚ. 

Βέβαια, δεν τρομάζει, τέταρτοι βγήκαν στο Πρωτάθλημα, αλλά θέλει προσοχή. Όμως θεωρώ ότι ο Δικέφαλος θα περάσει εύκολα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εγώ υποστηρίζω Σάμροκ Ρόβερς. Η Σάμροκ Ρόβερς ήταν πιο δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω αν δεν κερδίσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, στην Τούμπα και με τον κόσμο στο πλευρό του θα περάσει εύκολα. Εγώ υποστηρίζω ΑΕΚ γιατί γεννήθηκαν στην Αθήνα. Αν έπαιζα εγώ με την Βελέζ θα περνούσε η ομάδα. Σίγουρα, δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Ο Ρόι Κιν είναι ο μεγαλύτερος Ιρλανδός. Έχει πολλούς Ιρλανδούς που υποστηρίζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα περιμένουν αρκετοί να δουν από κοντά τον Καγκάβα. Δεν είναι στα πλάνα μου να αγωνιστώ σε σύλλογο στην Ιρλανδία. Εκεί είναι πιο οργανωμένα τα πράγματμα. Σαςν λαό μας συμπαθούν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.