Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τον Αντρίγια πρώτο βιολί και στα συμβόλαια

Κώστας Πετρωτός24 Οκτωβρίου 2021

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι το μεγαλύτερο βιολί στην επίθεση του ΠΑΟΚ, ο παίκτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, το πιο καυτό όνομα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

 Αυτό το γνωρίζουν στην Τούμπα και γι’ αυτό όπως έχει γράψει με διαδοχικά ρεπορτάζ η «Μ» και το metrosport.gr, έχει αρχίσει εδώ και λίγες εβδομάδες η προσέγγιση του πατέρα και ατζέντη του, Γιόβιτσα. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό γιατί ορισμένοι προσπαθούν να παρουσιάσουν την πλευρά Ζίβκοβιτς ως πολύ σκληρή,σε σημείο αλαζονείας. Εφόσον όλα πάνε καλά και ο Αντρίγια θα ανανεώσει, θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.

 Ο ίδιος σίγουρα θα αισθάνεται ικανοποιημένος που αναγνωρίζεται η αξία του, αλλά και στην Τούμπα εκτιμούν ότι έτσι θα αποδώσουν δικαιοσύνη. 

Αρα το να έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο είναι κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχει πρόθεση από τον Ιβάν Σαββίδη να εμπλακεί και προσωπικά στις συζητήσεις.

 Η διαπραγμάτευση βαδίζει στον σωστό δρόμο, ο Αντρίγια θα πάρει ένα ποσό μεγαλύτερο από το ένα εκατομμύριο και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι πάγιες απολαβές και ποια τα άκρως αυξημένα μπόνους που θα ανεβάσουν τον βραχύσωμο άσο στην κορυφή της λίστας των συμβολαίων του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.