Ο ΠΑΟΚ στον δρόμο για την Αθήνα

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Μία ξεχωριστή βραδιά για τον ΠΑΟΚ είναι η αποψινή. Διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή του, στα ημιτελικά του Conference League απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα, μία παραδοσιακή δύναμη του βελγικού ποδοσφαίρου. Η ήττα με σκορ 1-0 στον πρώτο αγώνα, δεν “τρομάζει” τον Δικέφαλο.

Στις 22:00 (Live metrosport.gr, Metropolis 95,5, Cosmote Sport 3) στην κατάμεστη Τούμπα, ο Δικέφαλος θέλει να γράψει ιστορία. Θέλει για πρώτη φορά στην ιστορία του, να προκριθεί στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώθηκαν, η προοπτική είναι εφικτή. 

Παρά τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, των ιώσεων που ταλαιπωρούν αρκετούς παίκτες της ομάδας, υπάρχει δεδομένη αισιοδοξία, πως όσοι παίκτες αγωνιστούν, θα τα δώσουν όλα για την μεγάλη πρόκριση. Και εφόσον ο ΠΑΟΚ πετύχει τον στόχο του, η μεγάλη – σφοδρή επιθυμία, είναι να φθάσει η ομάδα στον μεγάλο τελικό, στην Αθήνα, στην Opap Arena στις 29 Μαϊου. Άμεσος στόχος όμως είναι η πρόκριση στα ημιτελικά. Πάση θυσία. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί.

Απόψε το βράδυ από νωρίς η Τούμπα θα γεμίσει. Στις 19:00 θα ανοίξουν οι θύρες σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου δεν άνοιξε ξεκάθαρα τα “χαρτιά” του. Θέλει να σιγουρευτεί και σήμερα, ανήμερα της μεγάλης αναμέτρησης με την Μπριζ, ποιοι παίκτες θα είναι υγιείς για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μεγάλου αγώνα.

Η στήριξη του κόσμου θεωρείται δεδομένη. Ο ΠΑΟΚ εφόσον κατορθώσει και προκριθεί στα ημιτελικά, θα έχει μόλις δύο αγώνες μπροστά του, για να βρεθεί στην Αθήνα. Στον μεγάλο τελικό της 29ης Μαϊου. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισχυρής Μπριζ. Η οποία παρά τις απουσίες βασικών παικτών, εξακολουθεί και είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα.

Το πλάνο του Λουτσέσκου για την 11άδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται ότι θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι, με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, Βιεϊρίνια και Μπάμπα στα άκρα της άμυνας ενώ για το κέντρο της δεν υπήρχαν εξ αρχής αμφιβολίες, αφού θα αγωνιστούν ο Κεντζιόρα με τον Κουλιεράκη.

Το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα αποτελέσουν ο Μεϊτέ με τον Σβαμπ και στην τριάδα πίσω από τον Μπράντον Τόμας που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, σε αντίθεση με το παιχνίδι του Βελγίου, θα βρίσκονται Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Τάισον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.