Ο ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν: Τετ -α- τετ του Λουτσέσκου με τον Λύρατζη

Κώστας Πετρωτός28 Ιουνίου 2022

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Άπελντοορν της Ολλανδίας για την προετοιμασία του και το Metrosport.gr βρίσκεται εκεί για να σας ενημερώνει για τα όσα λαμβάνουν χώρα. 

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν την πρώτη τους προπόνηση για σήμερα καθώς υπάρχει και νέα το απόγευμα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει μία αδιαθεσία λόγω κλιματισμού, να έχει τετ α τετ με τον Λευτέρη Λύρατζη πριν την έναρξη της προπόνησης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει την προπόνηση τους με ασκήσεις με μπάλα και κυκλοφορία, με το άξιο αναφοράς να είναι πως σε αυτές τις ασκήσεις συμμετέχει και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, κάτι που αποτελεί έκπληξη για τερματοφύλακα, ενώ στη συνέχεια στην ίδια άσκηση συμμετείχε και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στη συνέχεια κάνουν ασκήσεις ανάπτυξης , με τους Λύρατζη, Ίνγκανσον, Κουλιεράκη και Τσαούση να κάνουν άμυνα και τους Σβαμπ, Τσιγγάρα στο κέντρο, δεξιά τον Κωνσταντέλια, αριστερά των Κουαλιάτα και στη θέση 10 τον Καντουρί ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Αντόνιο Τσόλακ. Στη συνέχεια την ίδια άσκηση έκαναν ως αμυντικοί, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Παναγιώτου, Σάστρε, στο κέντρο, οι Αουγκούστο και Ντάντας, ενώ αριστερά είναι ο Αντρέ Ρικάρντο, δεξιά ο Λάμπρου, στη θέση «10» ο Φιλίπε Σοάρες και φορ ο Ολιβέιρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.