Ο ΠΑΟΚ στο αγαπημένο του ΟΑΚΑ για την πρόκριση – Οι επιλογές του Λουτσέσκου

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Το 0-0 της Τούμπας βάζει επί της ουσίας του δύο Δικεφάλους στην ίδια αφετηρία και έτσι στο άδειο ΟΑΚΑ –αυτή ήταν η απόφαση της διοίκησης της «Ένωσης»- ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Όλα τα βλέμματα είναι σήμερα (20:00, live metrosport,gr Metropolis 95,5, Cosmote TV).

Ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογική «ένεση» των διαδοχικών, θετικών αποτελεσμάτων και περιορισμένα προβλήματα –Τσόλακ, Ελ Καντουρί ενώ ο Μιχαηλίδης αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού κάτι που ισχύει και με τον Βαρέλα που προφανώς δεν υπολογίζεται- θα παίξει ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα αφού θα φύγει με την πρόκριση εφόσον νικήσει ή ακόμη και στην περίπτωση ισοπαλίας με γκολ, ενώ βέβαια μια ισοπαλία χωρίς τέρματα θα στείλει τον αγώνα στην παράταση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να εμπιστευτεί τον κορμό των παικτών που τον οδήγησε στο σερί νικών των τελευταίων εβδομάδων. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Σάστρε στη δεξιά πλευρά της άμυνας και τον Ινγκασον ως δεξί στόπερ να έχει δίπλα του τον ξεκούραστο και έμπειρο από «τελικούς» Κρέσπο. Ο Βιεϊρίνια θα είναι στα αριστερά ενώ ο Κούρτιτς με τον Τσιγγάρα στα χαφ. Ο Αουγκούστο έχει το προβάδισμα από τον Μπίσεσβαρ ενώ ο Μιτρίτσα θα είναι στα αριστερά και ο Αντρίγια στα δεξιά και στη μέση ο Τσούμπα Άκπομ.

Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί χωρίς τους Μάνταλο, Βράνιες, Στάνκοβιτς και Μοχαμάντι. Ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα και Χατζισαφί στην άμυνα, Σιμόες και Σιμάνσκι μπροστά τους, τριάδα στο κέντρο και στα άκρα Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ και Τσούμπερ ενώ προωθημένος θα είναι ο Αραούχο.

Διαιτητής είναι ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ που ορίστηκε στο πρώτο ματς αλλα αντικαταστάθηκε λόγω κορωνοϊού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.